- Konu Sahibi nalyecetemtahin
Bncede bklebekleyeceğim o zamann :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bncede bklebekleyeceğim o zamann :)))
cAnım bemim mide yanması oldu ama suan mide bulantım yok degisebiliyor ama yani kuzenim 4 haftalik iken bulantilari basladi bende sukur yoksizde de mide ağrısı oldu mu birde onu merak ediyorum
En zor kısım da beklemek yagününü bekle istersen benimde 4 gün kaldı belim ve kasıklarım hala ağrıyor göğsüme dokununca ağrıyor beklemekten başka çaremiz yok kızlar
Bende aynı fikirdeyim ama takmadan düşünmeden edemiyorum bende acaba varmı acaba test yapsam mı şöyle mi böyle mi hep ona endeksliyimB
Benimde oyleydi 3 senedir hep ayni stres bu ay hamileyim hadi test sonuc husran calisiyordum bir magzada müdürdum sabah 9 aksam 11 cocuk olmadikca kendimden supheleniyordum isi biraktim bu ay hastane ye giderkende hamile degilim nasilsa diye gittim ve hamileligimi ogrendim stres sifir olursa hersey guzel oluyor
Yapma sen yaptikca sonucu gordukce uzuluyorsun buda etkiliyor takma bn 3 senedir taktim olmadi umursamadim olduBende aynı fikirdeyim ama takmadan düşünmeden edemiyorum bende acaba varmı acaba test yapsam mı şöyle mi böyle mi hep ona endeksliyim
Uçlarındaki halkalar dokununca ağrıyorsa ve değişiklik varsa bu da belirti olabilir.ya canım benim sağ göğsüm çok ağrıyor özellikle dokununca ve diğerine göre biraz daha büyük. ve şiş hamilelik belirtisi dimi bu ben mi kaptırdım acaba
canım bişey soracaktım sana benim prolaktin testim böyle çıktı bilgin var mı internetten baktımYapma sen yaptikca sonucu gordukce uzuluyorsun buda etkiliyor takma bn 3 senedir taktim olmadi umursamadim oldu
Normal gibi geldi bana canm ama acayip bsy goremedimcanım bişey soracaktım sana benim prolaktin testim böyle çıktı bilgin var mı internetten baktım
Bende araştırdım normal gözüküyor sankiNormal gibi geldi bana canm ama acayip bsy goremedim
Aynen normaldir doktora gostermedin miBende araştırdım normal gözüküyor sanki
Büyüme hormonu sonucu haftaya çıkacak birlikte göstereceğimAynen normaldir doktora gostermedin mi
Tamm bana yaz yine ben tatilde olacagim istersen cep numarami verebilirim pek buraya giremem msj da atabilirsinBüyüme hormonu sonucu haftaya çıkacak birlikte göstereceğim
Olsun canım sen yap tatilini güzelce :) girersen görüşürüz yine :)Tamm bana yaz yine ben tatilde olacagim istersen cep numarami verebilirim pek buraya giremem msj da atabilirsin
Tamm canim suan bi sikinti yok haziran 1 itibariyle yoldayim 15 anca aklima gelmez girmek birtek geceleri yoldayken bakatimOlsun canım sen yap tatilini güzelce :) girersen görüşürüz yine :)
Bende hep giremiyorum zaten ben yazarım gördükçe yazarsın zaten bata 3 gün kaldı erken gebelik testi aldım prolaktinde sorun çukmayınca ama daha yapmadımTamm canim suan bi sikinti yok haziran 1 itibariyle yoldayim 15 anca aklima gelmez girmek birtek geceleri yoldayken bakatim
Bekle ztn cnm biraz daha yapma hemen cikmazBende hep giremiyorum zaten ben yazarım gördükçe yazarsın zaten bata 3 gün kaldı erken gebelik testi aldım prolaktinde sorun çukmayınca ama daha yapmadım
Erken gebeliktede mi çıkmazBekle ztn cnm biraz daha yapma hemen cikmaz
Hyr cnm malesefErken gebeliktede mi çıkmaz
Adete 1 hafta kala çıkıyor diyorlar benim 3 gün kaldı da ondan dedimHyr cnm malesef
Bi dene gec dollenme olma durumu da var bunu unutmaAdete 1 hafta kala çıkıyor diyorlar benim 3 gün kaldı da ondan dedim