• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu yerleşme kanamasını?lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B

Benimde oyleydi 3 senedir hep ayni stres bu ay hamileyim hadi test sonuc husran calisiyordum bir magzada müdürdum sabah 9 aksam 11 cocuk olmadikca kendimden supheleniyordum isi biraktim bu ay hastane ye giderkende hamile degilim nasilsa diye gittim ve hamileligimi ogrendim stres sifir olursa hersey guzel oluyor
Bende aynı fikirdeyim ama takmadan düşünmeden edemiyorum bende acaba varmı acaba test yapsam mı şöyle mi böyle mi hep ona endeksliyim

ya canım benim sağ göğsüm çok ağrıyor özellikle dokununca ve diğerine göre biraz daha büyük. ve şiş hamilelik belirtisi dimi bu ben mi kaptırdım acaba
Uçlarındaki halkalar dokununca ağrıyorsa ve değişiklik varsa bu da belirti olabilir.

Yapma sen yaptikca sonucu gordukce uzuluyorsun buda etkiliyor takma bn 3 senedir taktim olmadi umursamadim oldu
canım bişey soracaktım sana benim prolaktin testim böyle çıktı bilgin var mı internetten baktım

Eklentiler

• prolakti.jpg
    prolakti.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 32
Tamm canim suan bi sikinti yok haziran 1 itibariyle yoldayim 15 anca aklima gelmez girmek birtek geceleri yoldayken bakatim
Bende hep giremiyorum zaten ben yazarım gördükçe yazarsın zaten bata 3 gün kaldı erken gebelik testi aldım prolaktinde sorun çukmayınca ama daha yapmadım

Back