- Konu Sahibi nalyecetemtahin
Rica ederim sen supheleniyorsan kimseden umit bekleme onlar yok der gec dollenme olur bsy olur bnm de gec dollenme oldu sabret seninşallah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim sen supheleniyorsan kimseden umit bekleme onlar yok der gec dollenme olur bsy olur bnm de gec dollenme oldu sabret seninşallah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)
bu ay umutluyum 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum :))Rica ederim sen supheleniyorsan kimseden umit bekleme onlar yok der gec dollenme olur bsy olur bnm de gec dollenme oldu sabret sen
Insallahhh canim benim insallah :) bende 1 senelik evliyim cok.istedim diyodum ya sıkıntı var kesin doktorlara kadar gittim ama bu ay ilk defa bıraktım Allah ım.gelirse senden dedim ve tamamen psikolojimi hamileliği düşünmemeye odakladım temizlik yaptım cam sildim ve hamileyim şükürler olsun inaniyirum ki psikolojide etkiliyor malesef hormanlari ve gebeliği vücudu rahat bırakmak lazimYardim ede bildiysem ne mutlu cnm bnm elimden geldigi kadar arada giremiyorum uykudan dolayi vajinal gorundu 4mm karindan cok belli olmuyordu cunku pusluydu artik insallah gorunur 29 da da kalp atisi icin gidecegim insallah duyarim
Sen bekle cikmazsa da umidi kaybetme kendini strese de sokma stres gebeligi onleyen en buyuk etken bn isi biraktim yoneticiydim sabah 9 aksam 11 calisiyordum is guc hamile kalamiyordum isi bıraktığım ay hamile kaldimbu ay umutluyum 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum :))
Benimde oyleydi 3 senedir hep ayni stres bu ay hamileyim hadi test sonuc husran calisiyordum bir magzada müdürdum sabah 9 aksam 11 cocuk olmadikca kendimden supheleniyordum isi biraktim bu ay hastane ye giderkende hamile degilim nasilsa diye gittim ve hamileligimi ogrendim stres sifir olursa hersey guzel oluyorInsallahhh canim benim insallah :) bende 1 senelik evliyim cok.istedim diyodum ya sıkıntı var kesin doktorlara kadar gittim ama bu ay ilk defa bıraktım Allah ım.gelirse senden dedim ve tamamen psikolojimi hamileliği düşünmemeye odakladım temizlik yaptım cam sildim ve hamileyim şükürler olsun inaniyirum ki psikolojide etkiliyor malesef hormanlari ve gebeliği vücudu rahat bırakmak lazim
bende bıraktım işi evdeyim bütün gün stresim yok ama aşırı kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibiSen bekle cikmazsa da umidi kaybetme kendini strese de sokma stres gebeligi onleyen en buyuk etken bn isi biraktim yoneticiydim sabah 9 aksam 11 calisiyordum is guc hamile kalamiyordum isi bıraktığım ay hamile kaldim
Bnm ilk haftalar vardi suan yokbende bıraktım işi evdeyim bütün gün stresim yok ama aşırı kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi
benim genelde böyle kasık ağrım söküldükten sonra oluyordu leke geliyor yoğun geldiinde ağrım başlıyordu şu an öyle ağrım var ama adet değilim :)Bnm ilk haftalar vardi suan yok
Tamamen stres işte şükür ya :)B
Benimde oyleydi 3 senedir hep ayni stres bu ay hamileyim hadi test sonuc husran calisiyordum bir magzada müdürdum sabah 9 aksam 11 cocuk olmadikca kendimden supheleniyordum isi biraktim bu ay hastane ye giderkende hamile degilim nasilsa diye gittim ve hamileligimi ogrendim stres sifir olursa hersey guzel oluyor
Hadi hayirlisi insallahbenim genelde böyle kasık ağrım söküldükten sonra oluyordu leke geliyor yoğun geldiinde ağrım başlıyordu şu an öyle ağrım var ama adet değilim :)
KatiliyorumTamamen stres işte şükür ya :)
Kaşık.agrisi bende daha yeni bitti canimmbenim genelde böyle kasık ağrım söküldükten sonra oluyordu leke geliyor yoğun geldiinde ağrım başlıyordu şu an öyle ağrım var ama adet değilim :)
sanki adet gelecekmiş gibi yukardan aşağıya baskım da var sanki aktı akacak ama akmıyorKaşık.agrisi bende daha yeni bitti canimm
sizde de mide ağrısı oldu mu birde onu merak ediyorumKaşık.agrisi bende daha yeni bitti canimm
6. Haftadayim dun migde bulantilarindan dolayi geceyi hastanede gecirdim hic bsy yiyp icemiyorum siyah zeytin ve kraker sadece daha erken bulantilar icin cnmsizde de mide ağrısı oldu mu birde onu merak ediyorum
ya bende mide bulantısı çok yok bende mide ağrısı ve yanması var6
6. Haftadayim dun migde bulantilarindan dolayi geceyi hastanede gecirdim hic bsy yiyp icemiyorum siyah zeytin ve kraker sadece daha erken bulantilar icin cnm
Olabilir kiminde olmaz kiminde olur belli olmaz o canm bnmya bende mide bulantısı çok yok bende mide ağrısı ve yanması var
çok evhamlanıyor insan ya :)Olabilir kiminde olmaz kiminde olur belli olmaz o canm bnm
Psikolojikte olabilir bu bulantilar inan bna bende de olmustu doktor daha erkekn olmaz dedi ve dalga gecti benmle fadfdgjshsbçok evhamlanıyor insan ya :)
bekleyeceğim o zamann :)))Psikolojikte olabilir bu bulantilar inan bna bende de olmustu doktor daha erkekn olmaz dedi ve dalga gecti benmle fadfdgjshsb