- Konu Sahibi KXUXBXUXXSX-XUXM
her güzel başlangıcın bir sonu vardır.
hiçbir zaman bitmiyecek diye düşünülen aşklar bile bir gün sona erebilir
sadece GİDİYORUM sözüyle
artık son gelmiştir ve kaçınılmazdır
ayrılık rüzgarları sevsen bile seni sarmıştır Ve seni hiç kırmayan sendiğin seni kırmaya başlar sözleri içini yakar.
Artık kendini avutursun SEN ZATEN SEVMEDİM Kİ SANKİ BULUNAMAZSIN'dersin ama hepsi gerçektir. O senin için tektir ama artık yoktur.]
son kez buluşrsun.Onu öyle seversin ki... Ama ayrılıktek çaredir.Ağlayamazsın ama için kan damlar. Elini son kez tutmak istersin ama tutamazsın!!!...çünkü tutarsan bir daha o eli bırakamamaktan korkarsın!!!...benneyaptımki:1no2:
onun gözlerine bakmak o kadar zordur ki...bir zamanlar senin için atan o kalp ve sana bakan o GÖZLER şimdi kimbilir kime bakacak ve kimin için atacakKötü Kazen
klava:
bunları düşünmek akar mahveder sevgiliyi...
ve son an gelir!!!**
arkana dönersin bakarsın sevgilim gitme demesini
o söz gelmez sende söyleyemezsin Artık son gelmiştir ve kaçınılmazdır.
KALBİNE GÖMERSİN
AMA OLMAZ.
hER GECE AĞLARSIN ONUN İÇİN DAYANAMAZSIN.
BİR GÜN GİDERSİN ONDAN UZAKLARA AMA KAÇMAK ÇARE DEĞİLDİR.
KALBİNİ SÖKÜP ATMAK TEK YOLDUR...!!1???
ama yapamayacağına göre o sonsuza dek seninledir....
**??İÇİMDEKİ SEVDA??**
KÜBRA
hiçbir zaman bitmiyecek diye düşünülen aşklar bile bir gün sona erebilir
sadece GİDİYORUM sözüyle
artık son gelmiştir ve kaçınılmazdır
ayrılık rüzgarları sevsen bile seni sarmıştır Ve seni hiç kırmayan sendiğin seni kırmaya başlar sözleri içini yakar.
Artık kendini avutursun SEN ZATEN SEVMEDİM Kİ SANKİ BULUNAMAZSIN'dersin ama hepsi gerçektir. O senin için tektir ama artık yoktur.]
son kez buluşrsun.Onu öyle seversin ki... Ama ayrılıktek çaredir.Ağlayamazsın ama için kan damlar. Elini son kez tutmak istersin ama tutamazsın!!!...çünkü tutarsan bir daha o eli bırakamamaktan korkarsın!!!...benneyaptımki:1no2:
onun gözlerine bakmak o kadar zordur ki...bir zamanlar senin için atan o kalp ve sana bakan o GÖZLER şimdi kimbilir kime bakacak ve kimin için atacakKötü Kazen

bunları düşünmek akar mahveder sevgiliyi...
ve son an gelir!!!**
arkana dönersin bakarsın sevgilim gitme demesini

KALBİNE GÖMERSİN
AMA OLMAZ.
hER GECE AĞLARSIN ONUN İÇİN DAYANAMAZSIN.
BİR GÜN GİDERSİN ONDAN UZAKLARA AMA KAÇMAK ÇARE DEĞİLDİR.
KALBİNİ SÖKÜP ATMAK TEK YOLDUR...!!1???
ama yapamayacağına göre o sonsuza dek seninledir....
**??İÇİMDEKİ SEVDA??**
KÜBRA