Bu yazı ne demek istiyor????

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
....................................................
$972141_199180060236790_410355506_n.jpg

erkek arkadaşım bu yazıyı kapak fotoğrafı yapmış ve bana gönderme yaptığını düşünüyorum... senden nefret etmiyorum ama sana değer de vermiyorum demek mi

İşin boyutu nefreti de geçmiş,sizi tamamen silmiş,yansanız da umurunda olmaz
hatta yandığınıza sevinir ve kılı kıpırdamaz demek..

İntikam gibi geldi bana. Ama neden ustunuze alınıyorsunuz ki, belki ozel yaşamında baska arkadasları ile bir problem yaşamıştır? Bence açık açık ona da sorun.

intikam...canını alacak kadar nefret etmek başka bısey degıl...

Yani yanginda yanarken seni gorsem yanginini sondurmeyi secmem acini seyrederim ve uzerine o suyu seni sondurmek icin degil susuzlugumu gidermek icin kullanirim.Mecazi anlamda sevgi ve nefret yan yana durur ikisi de duygudur ama sana hisleri sadece umurumda olmazsin ve aci cekmen bana mutluluk verecektir.Cunku nefret ettigin birisine bile insaniyetlik geregi yardim edersin ama sen benim icin anlamsizsin demis bayagi agir yazmis ve uzak durman gereken psikopatlardan birisi oldugunu duyarsiz,umarsiz,duygusuz oldugunu acitmayi sectigini belirtmis.

Son düzenleme:
Mantıksız bir yazı; nefret etmiyorsan aynı zamanda intikam alma isteğin de olmaz.

Cümleye ''senden nefret etmiyorum ama...'' ile başlayarak başta olumlu bir hava katmaya çalışmış ama maalesef cümlenin sonu kötüye gitmiş. Senin canına kıyabilecek kadar senden nefret ettiğini belirtmiş,maalesef.

Back