• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaz Okuyacaklarımızı Belirleyelim mi?

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
96
46
Zonguldak
Sevgili arkadaşlar, malum önümüzde güzel geçeceğini umduğum,uzuuuuunn bir tatil var. Ve tatil demek pek çok şey demek ama bir de hamağa uzanıp ya da güneşlenirken alıp okunacak kitaplar demek bence. Bu yaz okumayı planladığımız kitapları burada paylaşalım mı? Yazdan sonra da hangilerini okuyup okuyamadığımızı paylaşırız. Ne dersiniz?

Mesela ben Dostoyevskiden en az beş kitap okumak istiyorum.
Buket uzuner İstanbullular
Gül İrepoğlu Cariye
Ahmet Hamdi Tanpınar Huzur
Ahmet Hamdi Saatleri Ayarlama Enstitüsü
Ahmet Hamdi Mahur Beste

Yani bu yazım Dostoyeski ve Ahmet Hamdi ile geçecek. Geçen yazım Emile Zola ile geçmişti. Mükemmeldi. Mesela Toprak , Hulya .. ikisi de mükemmel...

Daha hatırlarsam yazarım. Peki sizler?

ben dostoyevski karamazov kardeşleri geçen yaz bitirdim. Budala 1'i bi çırpıda okudum ama 2 hala elimde sürünüyor zeyy.Dostoyevski okumak çok güzel ama bir o kadarda zahmetli.yoruyor insanı:))
bende kitap günü kitapları dışında Irvın D. Yalom'un Nietzche Ağladığında'yı 2. kez okumayı planlıyorum. Buket Uzuner Gelibolu. Nietzche'nin Zerdüşt böyle Buyurdu'su Oya Baydar'ın Sıcak Külleri Kaldı Kitaplarıda sıradaki kitaplar.
Emile Zola bende okumuştum Nana, Gerçek,Germinal tavsiye edebileceğim kitapları.

ben daha karar vermedim işin gercegi zeyin ahmet hamdi kitapları guzel mesela onları okuyabilirim yezavelinde boyle buyurdu zerdust onu lisedeyken okumustum guzeldi yazın kitaplarımıza devam etmicekmiyiz kızlar

ya kızlar bu güzelliği kim yaptı acaba? konumuzu ne güzel yere taşımışlar yaa!! valla hep istiyordum ama olmaz diye sesimi çkarmamıştım. Ayy çok mutlu oldum. Artık günü isteyenler daha kolay takip edebilecekler. Kim yapptı ise teşekkür ederim.

Bu yaz okumak için elimde ;

Tess GERRİTSEn "Cerrah" ,

Maxime CHATTAM "Karanlığın Soluğu "

Sadık YEMNİ " Öte Yer " ve "Yatır" ( Yazarın Muska adlı romanını okudum tavsiye ederim .)

var şimdilik yetmeyecek gibi ...

gerilim kitaplarını severim evet :)
Cerrah çok kişiden duyduğum iyi yorumlar aldığım bir kitap :)

Bu yaz okumak için elimde ;

Tess GERRİTSEn "Cerrah" ,

Maxime CHATTAM "Karanlığın Soluğu "

Sadık YEMNİ " Öte Yer " ve "Yatır" ( Yazarın Muska adlı romanını okudum tavsiye ederim .)

var şimdilik yetmeyecek gibi ...

gerlim severim.Bunlar gerilim mi?tavsiye edersen ben alıyım :1hug:

Gazap üzümleri- stainbeck
bitemeyen kavga-john steinbeck
anna karanina-tolstoy okucam
şimdi de istediğiniz kişiye 8 dkkada evet dedirtmek ister misiniz diye bi kitaba başladım

merhaba reyhancool ilk ikisi gerilim.Kesinlikle tavsiye ederim :) Sadık Yemni 'nin Muska 'yı okudum Öte Yer ve Yatır bu kitabın devamı niteliğinde.Macera ,biraz da korku .Tam tanımlayamadığım tür ama yazar şöyle diyor kitapların tanımında " gizemkar dehşet tirildemesi " bilmem sana uyar mı ;)
Aslında bunları kitap tavsiyelerine mi yazmak gerekirdi bilemiyorum ,yeniyim :)
İyi okumalar :)

Merhaba,
Bende bugün iki yeni kitap aldım biri Zoe Barnes'in Çılgın Kadınlar (eğlenceli bir kitaba benziyor), diğeride Jean Christophen Grange'nin Kızıl Nehir (gerilim ve polisiye)ikincisinin arkasında "eğer kalbinize güvenmiyorsanız ve ocakta yemeğiniz varsa okumaya başlamayın" yazıyordu benimde çok ilgimi çekti.
Umarım iyi vakit geçiririm.

bugün 4 kitap aldım
fiyatlar çok uçuk duyurulur

biz kimden kaçıyorduk anne-perihan mağden
musanın çocukları tayyip ve emine
aşıklar korusu-Maeve Binchy
Lost "Yaşam Belirtileri"-Frank Thompson (lost izleyenler için hoş olur)

Back