Evet çok zamanım var ama yaşım da beni düşündürüyor artık.yapabilecek kadar dinç ve Zeki hissetmiyorum kendimi bazenYouTube’da çok güzel videolar var sen yine iyisin ben bütün derslerde sıfırdan başladım ayrıca bır seneden fazla zamanın var
İlk bebek mı bende bebekle çalışıyorumKonuya eklemediğim bir diğer ayrıntı da şu an 12 haftalık hamileyim. Ağustos’ta doğum olacak inşallahbebek uyudukça aralarda çalışmak için zamanım olur belki
İkinci hamileliğim ama ilk kızım büyük. 12 yaşında.İlk bebek mı bende bebekle çalışıyorum
Ben 29 yaşındayım şimdiden çalışmaya başla bebek ilk iki ay sıkıntı çıkarabiliyor çünkü şimdi bende keşke hamileyken çalışsaydım diyorumİkinci hamileliğim ama ilk kızım büyük. 12 yaşında.
Lisans mezunu musun ? Bölümün nedir ? Nasıl gidiyo çalışmaların?Ben 29 yaşındayım şimdiden çalışmaya başla bebek ilk iki ay sıkıntı çıkarabiliyor çünkü şimdi bende keşke hamileyken çalışsaydım diyorum
Ön lisans mezunu tibbi sekreterlık çalışmada güzel gidiyo kps Zeki olanların değil gerçekten çalışanların kazandığı bir sınavdır senın bölümün neLisans mezunu musun ? Bölümün nedir ? Nasıl gidiyo çalışmaların?
Haklısın kesinlikle. Bilgisayar programlama benim bölümümÖn lisans mezunu tibbi sekreterlık çalışmada güzel gidiyo kps Zeki olanların değil gerçekten çalışanların kazandığı bir sınavdır senın bölümün ne
Ataması nasıl peki benım bölümün belli olmuyo bazen güzel atama oluyo bazen hiç olmuyo ama çalışan yaparHaklısın kesinlikle. Bilgisayar programlama benim bölümüm
Eskisi kadar olmuyor ataması. Kadrolar azaldı ,malum.Ataması nasıl peki benım bölümün belli olmuyo bazen güzel atama oluyo bazen hiç olmuyo ama çalışan yapar
Ne zaman sınavın benım 2022 senınde öyle önünde çok vakıt ol bence bir sınava iyi bir puanın olsunEskisi kadar olmuyor ataması. Kadrolar azaldı ,malum.
vazgeçicem sanırım KPSS sevdasından.
Benimhocamda ilyas hoca var ben de 29 yasindayim matematige ilgim var arastirdim en iyisi bu adam ogrenirsiniz .Merhaba herkese,
32 yaşındayım. Önlisans mezunuyum. Yıllardır KPSS’ye hazırlanıyorum. 80 ve 83 arası gidip geldi aldığım puanlar. Matematikte iyi olmadığım için 83 sınırını asla geçemiyorum. Sözel dersleri iyi yapıyorum matematik maksimum 9 net civarı
Yaşım itibariyle ve matematik yapamadığım için KPSS macerasını bırakmaya karar verdim ve 2020 deki sınava aylarca çalışmama rağmen girmedim. Ama pişman oldum. Keşke bırakmasaydım.
şimdi sizden düşüncelerinizi rica ediyorum; 32 yaş matematik öğrenmek için çok mu geç ? Sınav tekrar 2022 de. 1 yıl boyunca matematik çalışsam öğrenebilir miyim? Bu yaştan sonra mümkün mücesaretimi toplamalı mıyım yoksa artık bunu unutmalı mıyım
Bende benım hocamdan çalışıyorumBenimhocamda ilyas hoca var ben de 29 yasindayim matematige ilgim var arastirdim en iyisi bu adam ogrenirsiniz .