Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Bu yaşta mümkün mü ?

Meyra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
33
1
arkadaslarım,ablalarım konunun yeri burası sanırım bir sorunum var ;
17 yaşındayım ve ekrem ağrılarım oluyor bunların normal oldugunun bilincindeyim fakat dizlerimin altına çok sayıda kramp ve ağrılar giriyor 10-15 dk kadar sürüyor. bu kramp ve ağrılar genellikle yağmur yağmadan önce ve yağmurda daha sıklıkla oluyor.belki bilimsel açıklaması vardır,veya yoktur bilemem orasını ama kime söylediysem sende romatizma var,sıcak kum ve termal sulara gir faydasını görürsün diyorlar.sizinde değerli yorumlarınızı almak istiyorum

Son düzenleme:
17 yaşındayım ve ekrem ağrılarım oluyor bunların normal oldugunun bilincindeyim fakat dizlerimin altına çok sayıda kramp ve ağrılar giriyor 10-15 dk kadar sürüyor. bu kramp ve ağrılar genellikle yağmur yağmadan önce ve yağmurda daha sıklıkla oluyor.belki bilimsel açıklaması vardır,veya yoktur bilemem orasını ama kime söylediysem sende romatizma var,sıcak kum ve termal sulara gir faydasını görürsün diyorlar.sizinde değerli yorumlarınızı almak istiyorum

olabilir cnm çocuklarda bile olabilen hastalık. romatiza çeşidine göre değişiyor sıcak yada soğuk uygulaması kafana göre sakın kum ve termal sulara sakın girme, zararı dokunabilir. doktora gitmende fayda var

çoğunlukla genetik bu. babamda var benimde. ben 10 yaşındayken de bende çıktı romatizma.

nerede yasadigini bilmiyorum ama sakin ihmal etmeyin kafaniza gore de termal tesise veya sicak sulara falan gitmeyin eger romatizmal veya baska bi hastalik varsa sadece sicak suyla vs gecmez yasin daha cok kucuk erken onlem alirsan senin icin cok iyi olur en iyisi en yakindaki universite hastanesine romotoloi bolumune gitmen gecmis olsun....

kesinlikle bir üniversite hastanesinin romatoloji bölümüne gidiyorsun cnm tamam mı hatta 2 ayrı hastaneye git teşhisin doğruluğundan emin ol çok çok önemli bak romatizmanın 101 değişik çeşiti var.Erken teşhis çok çok önemli.Ve umarım ki romatoid artrit yada ankilozan spondolit değildir :KK43:( o yüzden bir an evvel doktora gitmelisin.belki önemli bişi olmayabilir ama eger onemlıyse erken tedavıyle olacaklardan kurtulursun tmm mı

bendede 13 yaş ya da daha önce çıkmıştı yani mümkün canım
belki daha öncede vardı ama test yaptırmadığımız için çıkmamıştı çünkü daha öncede baya ağrılarım oluyordu
bu yüzden hep halsiz oluyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor birazda psikolojik sanırım bu teşhis konulduğundan beri çok üşengeç oldum spor yapamıyorum koşamıyorum çok ağrım oluyor
ben şu an 18 yaşımdayım ve hala devam ediyor ve artık hiç bi şey yapmıyorum
1 sene iğne kullandım ve neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir
hem iğne en az 3 gün ağrı yapıyordu hemde benim iğne fobim vardı
Allah düşmanımın başına vermesin :18:

Son düzenleme:
X