bu yaşta meme kanseri olabilir miyim?

justin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
8
0
36
İstanbul
benim sorunum sanırım yazdan beri var daha doğrusu hiç dikkat etmemiştim bu duruma daha 17 yaşındayım hep büyüyodur diye aldırış etmedik ama nolduğunuda anlayamadık tam o kahverengi yerinde sivilce desen sivilce değil iz desen iz değil nolduğu anlaşılmayan tenimin renginde pekte beyaz sayılmaz bi şeyler çıktı sağ memede daha fazla bulunuyo nerdeyse 1 sene olucak geçmedi sivilcedir dedim hani sıkmayı denedim sıkılıcak bi şey değil yani çıkıntı değil iz gibi, ayrıca sol memenin göğüs ucu hafif içine kaçıyo benim anneannem ve babaannemde meme kanserinden öldü baya bi risk grubundayım ayrıca şu meme ucunun içine girmesini babaanneme teşhis konmadan önce görmüştüm sizce bu yaşımda kötü bi şey çıkabilir mi?

konunun üzerinden uzun bir zaman geçmiş.umarım bu süre zarfında kontrole gitmişsindir.ihmal etme kontrole gitmende fayda var..
yaş olarak bilemem ama sende bende hatta evlatlarımızda risk grubunda..
benim teyzelerimde çıktı.daha önce anneannemde çıkmış göğsü alınmış ama sonrasında kanser hücresi değilmiş yanlış teşhis demişlerdi...
birkaç ay önce benimde göğsümde kaşntı,iki göğsümde çökme ve süt gelmesi yaşadım...birkaç doktora gittim ultrasonla bakıldı kanser hücresi olabilir dendi son gitttiğim yerde uzman birisine yönlendirdi.. ve çok şükür kansere rastlanmadı 1ay içinde hamile kaldım çok şükür....iki göğsümde oluşan çöküntü son aylarda biranda zayıflamam ve aynı zamanda kullandığım sütyenin biraz ufak olmasından kaynaklanıyormuş..bilgin olsun...belki sende oluşan sivilcemsi olan şey kıl dönmeside olabilir..
eğer hala gitmediysen uzmana gidip ultrasonla kontrol ettir..inşallah Allahım kötü bir sonuçla karşılaştırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…