Arkadaşlar 28 nisanda eşimle birlikte olduk, sonrasında uyumuşum ve uyandığımda adet görmüştüm. adetim herzamankine oranla daha az gerçekleşti. internette okuduğum kadarıyla üzerine görme de adet herzamankinden az geliyormuş.
Acaba benimkide böyle birşey midir yoksa bukadar çabuk olmazmı bu durum, yeni evli olduğum için bilemedim. Bana yardımcı olun lütfen...
Kızlar merhaba;
Hamile kalmaya çalışanlardanım bende..1,5 gün adet görmek ama normal bir şekilde yerleşme kanaması veya ne biliyim hamilelikten önce görülen birşeymi..Bu ay adetim 1 tam gün diğeride yarım gün sürdü ve kesildi...Ama lekelenme gibi de değildi..
canm benimde senin gibi oldu ilk gün bekleyeyim dedim aradan bikaç gün geçti ama öyle damla damla geliyodu an 1 hafta sora test yaptım hamileyim doktora gittim 3 haftalıkmış ama o 3 hafta hiç tahmin edemedim hamile olduumu dikkatte etmedim şimdi düşük tehlikesi var 5 hafta olcak doktora git bence yada öncesinde testte yapabilirsin.
acaba kasıkta agrıların oldumu hanı adet sökülmeden kasıkta agrı yapar ya bıranda oyle şeyler yasadınmı? bir hafta sonra hangi testi yaptın
Arkadaşlar benim hamile olma olasılığım var mıdır?, gonulors' da aynı benim gibi birşey yaşamış.. bu şüpheye düşmek beni çok yoruyor çünkü migren hastasıyım ve her ilaç içtiğimde korkarak içiyorum...
merhaba hanımlar ben de birşey sormak istiyorum ihtimal vermiyorum ama şüphelerim de var
eşimle 24 nisanda beraber olduk ve adetim yakın diye korunmadık 28 nisanda adet oldum diğer adetleirmden bi farkı yoktu
ama üç gündür göğüslerimde acayip bi hassasiyet ağrı var adet olucak gibi ama daha çok var mayıs 30 gibi bekliyorum yani
aynı zamanda karnımda şişlik var sağ kasığıma da sancı giriyo batma gibi sürekli belim ve karnımda hafif ağrı vardı adet olucak gibi geçti sadece sağ kasığımda batma gibi var işte bide göğüsler. mide bulantım filan yok bunlara rağmen hamile olabilir miyim üstüne görme olayında normal adet gibi olduğunu sanmıyorum leke gibi oluyormuş yinede merak ediyorum:44:
10 gün sonra falan yapmıstım hatta hala damla damla leke görüyordum test yatırdığımda pozitif çıkmıştı.gonulors çok fazla gelmedi canım ama damla damlada diyemem fakat önceki adetlerimden çok farklıydı. Allah hayırlısını versin tabi ama beni en çok içtiğim ağrı kesiciler korkutuyor .. idrar testini ne zaman yaptın canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?