Kizlar 2 hafta once eski sevgilimle okulda karsilasmamiz sonucu patladim ruhum resmen coktu.. Stres yaptigim an mideme vurur benim. Yine oyle oldu bukez istahim tamamen kesilmisti. 3-4 gun yemek yemedim aglayamiyordum kustum yatak dosek yattim. Bu arada annemde uzuldukce daha kotu oldum babam.ise psikolojik rhatsizligi kabul etmeyen biri. Yaz donemi sevgilimden ayrilmistim babam isten cikti evdeydi bnde evdeydim ill zamanlar baya bunaldim okul acilmaya bir ay kala calistim kafam.dagilmisti ama orda da en.son gun biriyle tartistim baya coktum arkadas olmustuk o kizla cunku. Derken okul acildi 3 aydir gormedigim.eski sevgilimi gormek zorunda kaldim ayni dersi aliyoruz. Yasim 23 oldu bugun. Dun yine eve girince buhran coktu aglayasim geldi fenalastim kustum. Boyle olunca korkuyorum artik hep hasta mi kalcam diyorum daha kotu olursam diye korkuyorum. Kafamda akil hastanesine yatma senaryolari kuruyorum. Hicbirsey yapasim gelmiyor. Ders calismak istemiyorum birseyden zevk almiyorum. Babam hala calismiyor ailemdeki sorunlari kabullenmem.lazim icime ata ata boyle oldum. Durumumu eski sevgiliye mi baglayim aileye mi herseyin ust uste gelmesine mi bilemedim
bu arada psikolog ilac verdi ama bn duzgun icmedim 2 haftadr bugunden itibaren duzenli icecegim. Eslorex 10 mg verdi daha once kullanmstm bir yil iyi glmisti. Benimle ayni durumu yasayan varmi nolurr birsey soyleyin fenalastigim anlarda usuyorum ayaklarim buz gibi oluyor midem.agriyor ve kimse bana yardim.edemez gibi geliyor hic iyilesmicem.gibi. Depresyondamiyim.nedir bu ?