- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle seninle neredeyse aynı şeyleri yaşadım ve ben yaklaşık 3 yıldır ilaç kullanıyorum panik atak ve anksiyete hastasiyim. Bende aynı şeyleri yaşadım ne yasarsam midem e vururdu hergun hastanelik olurdum ya uyurdum ya bayilirdim . Erkek arkadaşlarımı ailemle olan şeyleri çok kafaya takardim herkes üstüme gelirdi çok huzurlu bir ortam yoktu hersey üstüste bindi ve ben bigün kitlendim resmen ogunden sonra hastane hastane dolaştım ben deli miyim demeye başladım psikolojim resmen çöktü bir sürü doktora gittim psikologa ankara istanbul Niğde Antalya bi kaç il gezdim herkes ilaç verip gönderdi anlatıyorum anlayan yok ama şükürler olsun ki sonunda bir hocayla tanıştım psikolog beni dinleyen ve anlayan bir o vardı hem ilaçla hemde konuşarak terapiyle gayet iyi oldum suan hala ilaç kullanıyorum ama ara sıra. Seninde şuanda iyi bir psikologa gitmen gerek çünkü şuanda kime ne anlatsan anlamayacak durumdalar ve kendini muhtemelen yanlız hissediyosun bunların hepsi geçecek sadece zaman ver kendine ve iyi olmaya bak eski erkek arkadaşını da gormemezlikten gel kendjni motive et psikolog sana daha ii yardimci olacaktır zaten sonuçta suan iyisin yaşıyorsun ve yapman gereken birsürü şey var Önce yap sonra hisset.. derslerine ver kendini önce sikilirsin bunalirsin bi hava al duş al bişeyler le oyalan sonra derse başla en yakınında olan insanla gez dolaş eve bağımlı kalma kafanı meşgul et sürekli bişeyler le oyalan yoksa beynin sana oyunlar oynar ben çok arastirdim çok doktor gezdim oyüzden şuanda sakin ol ve bence biran önce iyi bir psikologa git sadece ilaçla değil senin konuşman icindekileri döküp rahatlaman lazım. Bunlar benim fikrimdi umarım yanlış bişey soylememisimdir yalnız değilsin unutma ve önünde yaşanacak çok güzel şeyler var. Kendine iyi bak.
zor bir durum ya çok geçmiş olsunKizlar 2 hafta once eski sevgilimle okulda karsilasmamiz sonucu patladim ruhum resmen coktu.. Stres yaptigim an mideme vurur benim. Yine oyle oldu bukez istahim tamamen kesilmisti. 3-4 gun yemek yemedim aglayamiyordum kustum yatak dosek yattim. Bu arada annemde uzuldukce daha kotu oldum babam.ise psikolojik rhatsizligi kabul etmeyen biri. Yaz donemi sevgilimden ayrilmistim babam isten cikti evdeydi bnde evdeydim ill zamanlar baya bunaldim okul acilmaya bir ay kala calistim kafam.dagilmisti ama orda da en.son gun biriyle tartistim baya coktum arkadas olmustuk o kizla cunku. Derken okul acildi 3 aydir gormedigim.eski sevgilimi gormek zorunda kaldim ayni dersi aliyoruz. Yasim 23 oldu bugun. Dun yine eve girince buhran coktu aglayasim geldi fenalastim kustum. Boyle olunca korkuyorum artik hep hasta mi kalcam diyorum daha kotu olursam diye korkuyorum. Kafamda akil hastanesine yatma senaryolari kuruyorum. Hicbirsey yapasim gelmiyor. Ders calismak istemiyorum birseyden zevk almiyorum. Babam hala calismiyor ailemdeki sorunlari kabullenmem.lazim icime ata ata boyle oldum. Durumumu eski sevgiliye mi baglayim aileye mi herseyin ust uste gelmesine mi bilemedim bu arada psikolog ilac verdi ama bn duzgun icmedim 2 haftadr bugunden itibaren duzenli icecegim. Eslorex 10 mg verdi daha once kullanmstm bir yil iyi glmisti. Benimle ayni durumu yasayan varmi nolurr birsey soyleyin fenalastigim anlarda usuyorum ayaklarim buz gibi oluyor midem.agriyor ve kimse bana yardim.edemez gibi geliyor hic iyilesmicem.gibi. Depresyondamiyim.nedir bu ?