• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaşadığım düşük mü ?

Sngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
133
0
26
Bolu
Merhaba arkadaşlar 1 haziranda korunmalıda olsa ilişkim oldu ve bugün iki kere yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı fakat yoğun şekilde kanamam var. Bu kdr kısa sürede düşük olur mu ? Bir hafta sonra kan testi yaptırıcam düşük yaşıyorsam bu stresi tekrar tekrar yasamak istemiyorum hcg hormonu düşükte ne zaman sıfırlanır :(

adet olması gün düşük yapanlar çok oluyo genlde kimyasal gebelikler öyle olurmuş erik suyu gibi fazla kanaman oluyo mu

adetlerim düzensiz fakat bir hafta kdr bir zaman var adetime erik suyu derken koyu, çamur kıvamda ve krampla birlikte kanamam oldu. düşükte beta hcg ne zaman sıfırlanır yada bu düşükse bir hafta sonra kan testinde yinede gebe cıkarmıyım :(

adetlerim düzensiz fakat bir hafta kdr bir zaman var adetime erik suyu derken koyu, çamur kıvamda ve krampla birlikte kanamam oldu. düşükte beta hcg ne zaman sıfırlanır yada bu düşükse bir hafta sonra kan testinde yinede gebe cıkarmıyım :(

evet o şekilde galiba gidrek sıfırlanırmış kıs sürede sen en iyisi bi doktora git. çoğu kadın farkında olmadan yaşarmış bunu.eğer düşük değilse ve gebeysen hala gebelikte kanama falan oluyo olabilir. sen en kısa zamanda doktora git geçmiş olsun.

kızlar ben de yaşadım çarşamba gunu adet gunumdu bekledim gelmedi akşam test yaptım silikten biraz net pozitifti ertesi gun gene yaptım aynı 3 test yaptım.. cuma gunu doktora gttim.. kan sonucunu evden inetrneten öğrendim 20.91 aradım doktoru evet gebelik var ama henuz değer düşük haftaya gel bakalım dedi.. o akşam hafif kahve leke geldi ama hamilelerde oluo die önemsemedim ama adet ağrısı gibi karnıma ağrı girdi her an gelecek dedim ve kanla karışık kahve başladı acile gtitim bana düşük yaparsın değerine bakalım dedi değer 17.02 ye düşmüş kanamayla atarsın dedi..4 saat içinde nerdeyse.. eve geldimsabaha kadar ağla ağla neden dedim... sonra cumretsi baya yoğun kanamam geldli karışık.. dedim düşürüorum işte ama çok aşırı şiddetli kasık ağrım yoktu adetteki kadar.. pazar gunu bitmeye başladı azaldı azaldı hatta pikniğe bile gittim rahattım yani.pazartesi hiç yoktu salı doktora gtitim anlattım değere bakalım dedi 6.37 değerim doktor pek açıklama yapmadı ama dedim kanamam bitti neden değer hala 5 in üstunde biz dedi bunu sıfır kabul edioruz dedi gunluk hayata dönebilrisin dedi bakmadı bile parça varmı yokmu... bugun perşembe markete gittim kola falan taşıodum ki kasıklarım felaket battı.hala eğilince acı girio. benim merakım kanla düşürdümse değer sıfırlanmazmı yada sıfırlanıncamı düşüyor bebek... başka doktora randavum haftaya ama ozamana kadar karın ağrım bacak ağrım uykum gelio gösğülerim yine şişio nedne olur

Back