Bu yara nasıl geçer ?

Mstrey

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
53
1
6
İzmir
Bayanlar siteyi uzun süredir takip ediyorum diğer üyeliğimin şifresini kaybettiğim için yeni hesap almak durumunda kaldım o yüzden bu ilk konum. Neyse gel gelelim benim bir derdime Benim bacak aramda tam kasık kısmım da kaşımadan dolayı bir yara oluştu. Sinirleniyorum bir şeylere direk tatlı talı kaşınıyor durduramıyorum kendimi. Artık kaşımasam da yara oldu şimdi nasıl geçecek derdindeyim cilt doktoru bu sebeple giden anneme bir ilaç verdi daha doğrusu Expicial Lipo diye bir krem. Bir kaç gündür onu kullanmaya başladım ama yumuşatmaktan başka bir faydasını da görmedim Öncesinde bepanthen krem ve merhemini kullanmıştım tüpler bitti hala geçmedi ama tabi birazcıkta kaşımaya devam ettim. Lütfen aynı şekilde görmüş geçmiş yada bir önerisi olabilecek birileri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum denize gideceğim gidemiyorum bunun yüzünden ne olur yardım edin

özel msj atıyorum şimdi size

Daha bu ikinci günüm olmasına rağmen çok iyi geldi geçiyor bariz belli çok teşekkür ederim. Bu arada ne kadar süre kullanmaya devam edeyim bir sıkıntı olur mu ?

rica ederim ne güzel

sabah akşam kullanabilirsin canım geçene kadar kullan sıkıntı olmaz zaten bir hafta içinde geçer sanırım

Yarası kabuklanması geçti bile ama şu anda tek sıkıntı renk farklılığı var derimde o da geçer mi ki

o tamamen iyleşsinde renk farklılıgınıda kaldırırz ortadan ten rengin beyazmı?

o tamamen iyleşsinde renk farklılıgınıda kaldırırz ortadan ten rengin beyazmı?

Süt gibi bem beyaz bir tenim var hemde zaten bir tek onda da değil jilet kullanmamdan dolayı sanırım genital bölgemde de kararma var ne yapacağım hiç bilmiyorum ilk kez geçen gün ağda yaptım kendime ve başarılı oldum şimdi tek sıkıntı renk farklılığı

güzellll tamamen iyleşince sana başka krem önericegim ....genital içinde ennn güzeli makına diyrum ben 3 yıl lazere gittim bende bembeyazım hepsini görmedi kılların sarı oldugundan .lazere gidince jiletle alım kararsında görsün diye bir süre geçtti gene ufaktan çıkmaya başladılar en güzeli makına ben 1 yıldır makınayla alıyordum lazerden önce bozuk para gibi yer yer döküldüler çokkkkk iyi çokkkkk

Lazeri bende istiyorum ama öğrenci hali işte nasıl isteyeceğim babamdan o kadar parayı lazer yaptırcam diye 18 yıldır hep jilet hep jilet karadı tabi kıllarım çok güçlü makina yada ağdayla alınca kanıyor ama artık makinayla alabilirim öyle tavsiye ediyorsanız ? :) Bu arada yara geçti aslında ama renk farlılığı kötü durumda bir de ağda falan yapınca kup kuru oluyor cildim kadın olmak ne zor

benımde kanıyor ama tek tek almaya başlıyorum ilk başlarda benım canımda çokkkkkkk kıymaetlıdır acıya dayanamıyorummmmm

ama uyuşunca hissetmıyorun ve philips kullan makınayı digerlerinde bir iki üç haftada çıkarken philpsle 1.5 ayda çıkıyor canım

buzluları var ne güzel onlardanda alabılırsın benımkısı sade ozaman yoktu onlardan böle almıştım ....benım cildim aşırı yaglı böle bir

sorunum yok fakat vücut nemlendiricisi kullanabilirsiniz yada çokkkkkkk kuruyorsa vazalın kullan .....o yara olan yer tamamen geçsin

leke açıcı krem var expigment % 4 bunu kullan akşamları görünmeyen yerdeyse eger sabah akşam kullanın geçicektir

ay aynen ya bir makina şart artık yenisi lazımm dediğin philips i bir araştırayım ben
yara tamamen geçtide expigment deriyi soyuyormuş korktum biraz bir şey olmaz umarım :26:

ay aynen ya bir makina şart artık yenisi lazımm dediğin philips i bir araştırayım ben
yara tamamen geçtide expigment deriyi soyuyormuş korktum biraz bir şey olmaz umarım :26:

bencede araştır şuan ucuzladı hem baya lazerden sonra malum :)

expiğment deriyi soymaz acneylse soyar ben ıkısınıde şuanda halen kullanıyorum canım cıldın çok kuruysa eger madecassolda kullanabılırsın yada nemlendirisi

expigment alacağım da ne kadar sürede geçiriyor acaba bana çok acil lazım malum tatile gideceğim

expigment alacağım da ne kadar sürede geçiriyor acaba bana çok acil lazım malum tatile gideceğim

senın tam nerendeki çokmu belli ? :) valla benım 4 günde etsikisini gösterdi ama ben çil için kullanıyorum baya geçirdi çil eskiden oluşuan bişey oldugu için senınkıde sonradan olan bişey daha çabuk etkısını görürsün

resmını görseydim daha net bişiler sölerdim canım

bikinin kenarına gelecek tam gözükür diye düşünüyorum
ama ben bir tek o kısımda kullanmayacağım işte genel olarak da bir kararma var genital bölgemde sanırım jiletten oldu onun içinde kullanacağım
sizin dediğiniz gibi o yaranın geçtiği kısım çabuk geçer bencede diğer yerler nasıl geçecek acaba :44:
4 günde geçerse çok iyi

aman canımya kım dikkat edicekki oraya :) dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…