Bu yapılan çingenelik degil de nedir?

Bu kızdan allahtan uzak durmaya başlamışsın çok fena bir kıza benziyor bırak ne hali varsa görsün bence bütün ilişkilerini kesebilecek cinsden biri bu .

Olan olmuş, bu insanın kalitesi belli. Öyleki bedava mezar bulsa girer böylesi.
Yerinizde olsam, görüşmem asla, gidenlerin uzerine 1 bardak su içerim birde. İsteseniz vermeyecek o kapları belliki artık, muhattap dahi olmayın.
Araba çıksın işimiz var diyor hatun, daha sizi sömürmesi bitmemiş.
En nefret ettiğim insan tipidir zaten, kendini akıllı sanan, üzerine yattığı ne olsa kar sayan.

Arkadaşınızın arkadaşlık anlayışı cidden farklıymış o arkadaşlarını kullanılan bir malzeme sanıyor sanırım bence mesafeli olun yoksa eli verir kolu kaptırırsınz

onun bunu sırtından geçinen bir salak bu kişi..bence görüşme..yüz verirsen daha fena oluır..zaten böyleleri gerekli arkadaş değil..neden çekersiniz bilmem..bir bahane bul arayı aç..ayyyy ben hiiiiç tahammül edemem..

arkadaşlık değıl bayanın yaptığı resmen insanları enayi yerine kullanıyor.bence arkadaşlığına ara vermelisin konuş desem muhtemelen anlayacak tip değil

Bak sana çok basit cevap vereceğim "görüşme"

Arkadaş bile değilmişsiniz. Peki neden bu kadar taviz veriyorsunuz? Kapları bilemem ama kitaplarıma dokunanı yakarım değil ki geri vermemek filan bütün çirkefliğim ortaya çıkar.

Türkçe çok zengin bi dil; elinizde "Yiyici" gibi "Asalak" gibi bi dünya kelime varken şu başlığın hiç gereği yok. Rica ederim değiştirin, size yapılan terbiyesizliğin ne alakası var çingenelerle.

Arkadaşınıza (Ki şu tip insanlara da "arkadaş" diyosunuz ya kelimenin altı boşalıyo resmen, böyle arkadaş falan olmaz.) gelince, madem karakterini çözdünüz görüşmek zorunda kaldığınız dönemlerde tedbirinizi alacaksınız.

Evine girip çıkıyorum demişsiniz, o zaman onun evinde kalan eşyalarınız için çat kapı bi baskın yapın. Alın elinize bi tatlı, "ben geldiim" diye dayanın kapısına. Sonra da "canım hazır gelmişken şunlar şunlar sendeydi alayım onları sana da sonradan yük olmasın." diyerek usulünce alın eşyalarınızı. Ve bi daha asla vermeyin.

Onunla bi yere gitmek zorunda kalırsanız yanınızda bozuk olduğuna emin olun ve tam para uzatın.

Yani hayatınızdan tamamen atmayacaksanız adamına göre muamele etmeyi öğrenin.

Okurken sinir oldum arkadasiniza haddini bildirin sonrada gorusmeyi kesin bence .. Ayrica o kaplarinizi da alin sonrada yuzune bakmayin otlakci gibi nasil insanmis o

bir daha görüşme tabikide bunun başka çözümü yok, bu kadar yüzsüz olan insan sen onla kavga edince düzelir mi?

Evine git ne sekilde olursa olsun. Al eşyalarini lütfen.

Kızlar tesekkur ederım cevaplarınız ıcın. Bır arkadasımız yazmıs sızın bır sırrınızı mı bılıyor da görüşmek zorundasınız dıye, basta bız hepımız ondan cekınıyorduk ağzı durmayan bır tip diye ama aramız ıyıyken bıle sagda solda konuşan bır ınsan ne kadar daha konusabılır kı dıye düşündük. Hanı o zaman dedıkodu olsun dıye degıl de bıraz bosboğazlı oldugu ıcın konuşurdu, zaten bız de durumun farkında degildik o kadar tanımıyorduk. ben az cok tanıyınca uyardım cunku en katlamadıgım şeydir bu yaptıgı. Zaten ondan sonra aramız acıldı.
Dedikleriniz dogru su an aramız bayagı acık bundan sonra da sadece merhaba merhaba. Bu bdvde açtığım kaçıncı asalak arkadas konusu bılmıyorum. Belki ben gercekten enayiyim ya da insanlar cok kötü niyetli, iyi niyetli birini görünce hemen kullanma amaçlı yaklaşıyorlar.

Evine git ne sekilde olursa olsun. Al eşyalarini lütfen.
Komşusu dedı kı bana ben görüyorum o kapları evde kullanıyordu hep bılseydım senın oldugunu sana söylerdim kullandığını dıye. Valla gitmek istemiyorum açıkcası bır daha evıne sadakam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…