Bu yapılan çingenelik degil de nedir?

Başkalarının üzerinden yaşamayı kendine huy edinmiş a-salak insan!
Bu gibi insanların yararından çok zararı oluyor. Sal gitsin.

Kız resmen hırsız işte.
Sömürüyor da. Bence mesafeyi daha da açın, yoksa daha çok sinirleriniz bozulur.

Neden kapların gitsin ? O yüzsüzce kapları alıkoyuyorsa ben daha yüzsüz olup zorla alırdım kaplarımı. Ve bu kızla birdaha konuşmazdım..

Arkadasiniz o kadar mi düşmüş ya
İki kap belese gelcek diye kac kere yalan soyledi Allah bilir..Hey Allahm yaa

Arkadasiniz arsiz ve belesci...fakat ben bu durumda o kaplarin pesine bu kadar dusmezdim.olum kalim haline getirmissiniz resmen.kaplari ona birakirdim ama iliskimide keserdim

hala bu kızla arkadaş kalmayı düşünüyorsan

sana da kendi düşen ağlamaz demek istiyorum, bu zamana kadar böyle biriyle nasıl arkadaşlığınızı sürdürdün

Yüzsüzlüğün bu kadarı.. Bence ne yapayım diye sormanız hata, hayatımdan direkt çıkarırdım ben bunu..

Ben olsam kaplarimi,kitaplarimida alip bir daha da hic bi sekilde gorusmezdim. Diger yazdiklarinizi okumadan once kardesi belki bulamadi diger kaplari diye dusundum ama yaptigi diger seyler cok basit ve cirkin.Sizi dahada gerecekse almayin istemeyin geri esyalarinizi.Okurken gerildim inanin.

kişilikleriniz anladığım kadarıyla çok farklı , nasıl olduda bu kadar uzun süre arkadaşlık edebildinizki

çingenelik demeyelim çnkü onları aşağılamak gibi oluyor

arkadaşınız resmen yüzsüz ve hadsiz

Gorusmeyi Kesin bence devam ettikce kayiplarini artiyo.

Direk kes arkadaşlığı derim. Arkadaşta ne kadar bos vasif varsa hepsi mevcut.

Yav arkadasim ;benim okurken icim sisti soylesene artik, benim alnimda enayi mi yaziyor diye

Cikarci, menfaatçi birisiymis.. Mesafeyi uzak tutmakla haklisin. Böylede devam et bence.

O plastik kaplar tahmin ettigim kaplarsa,evi silahla basar alir cikardim.

Yok valla hic oyle Arsiz yüzsüz değilim.

başlıktaki tabir yerine doğru tabir ;aslak olmalıydı bence. kendisinden daha güçlü canlıları emerek onlardan çalarak beslenen türün insanlardaki örneği.. komşusuna daha yazık..

Başkalarının üzerinden yaşamayı kendine huy edinmiş a-salak insan!
Bu gibi insanların yararından çok zararı oluyor. Sal gitsin.

Kız resmen hırsız işte.
Sömürüyor da. Bence mesafeyi daha da açın, yoksa daha çok sinirleriniz bozulur.

Neden kapların gitsin ? O yüzsüzce kapları alıkoyuyorsa ben daha yüzsüz olup zorla alırdım kaplarımı. Ve bu kızla birdaha konuşmazdım..

Arkadasiniz o kadar mi düşmüş ya
İki kap belese gelcek diye kac kere yalan soyledi Allah bilir..Hey Allahm yaa

Arkadasiniz arsiz ve belesci...fakat ben bu durumda o kaplarin pesine bu kadar dusmezdim.olum kalim haline getirmissiniz resmen.kaplari ona birakirdim ama iliskimide keserdim

hala bu kızla arkadaş kalmayı düşünüyorsan

sana da kendi düşen ağlamaz demek istiyorum, bu zamana kadar böyle biriyle nasıl arkadaşlığınızı sürdürdün

Yüzsüzlüğün bu kadarı.. Bence ne yapayım diye sormanız hata, hayatımdan direkt çıkarırdım ben bunu..

Arkadaşlığını kes, bunun faydadan çok zararı var sana hem maddi hem manevi

Valla kızlar ben kızla zaten cok samimi değildim de su an bayagıdır görüşmüyorum bugun dışında en son iki hafta önce gördüm kendisini haftaya memleketine gidecek sonra da yazın ıkı ay yok yani bayagı sure görüşmeyeceğiz. Eskiden dk bası arardı beni askım bebegim diye de ben cok o tarz bir insan degilim hep belli bir mesafede durdum ona rağmen böyle yuzsuzlük yaptı.

kişilikleriniz anladığım kadarıyla çok farklı , nasıl olduda bu kadar uzun süre arkadaşlık edebildinizki
Cok yakın degildik sadece yakın oturduğumuz ıcın genelde öyle kahve icelim yemek yiyelim alısverıs yapalım bilmem ne sadece aktivite üzerineydi yani cok bir arkadaşlığımız yoktu bir paylaşıma dayanan. Zaten ben ona hep mesafeli durdum ama o bıraz daha hemen samimi olabilen bir insan

Yuzsuz sey.
Bir durur iki durur yuzune yuzune soylerdim herseyj.
Komsunun magduriyetinide dile getirirdim.
Kussun benle kuserse, oh miss.
En guzeli.
Sevapta islerim belki parasinj verir o komsusunun.

Birgün çat kapı oturmaya gidin kalkarken de neyiniz kaldıysa o arkadaşta isteyin hatta direnin yoksa vereceği yok.

sinirlendim.. resmen kendini akilli sanip insanlari caktirmadan(!) kullandigini dusunup kendini rezil etmek bu.. uyaniklik yapmasina izin verme daha fazla..

Adam kullanmayi seven tipler ben hepsini eledim milletin enayisi degilim artik gozumu actim hesabi ode kiyafetlerini 1 kere giy alsinlar saat canta onuda ver bunuda ver evlendim esim dedi kusura bkmada bunlar rrsmn seni kullaniyo yatirim yapacklrini gdp alsinlar sanki yokmu paralari dedi hakliydi bencil insanlar bosver gorusme hayatina bisymi katiyo kendini kotu hissetrmktn baska ne yarari var sana anladigim kadaryla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…