Bu yamda 10 tane rk kt!

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
EWt arkdslrar daha 19 yasındayım. gecen gün yemek yerken temekten tas cıktı zannetim aldırmadım ikincisinde yine aynı sey oldu annemde dedi bi tek sanamı denk gelıo bütün taslar dedi.Meger benım dişim pasrcanaıyomus
Bugün doktora bi gittim 10 cürük cıktı bu yasımda hergünde dişlerimi fırcalarım ya Dolgu yaptı kazıdı tüm dişerimi nasıl acı cektim anestezi yaptırmmaıstım
Dişlerimin saglıklı olması için ne iyiyp ne içmeliyim yardım edin cok moralim bozuldu ya!!

Son düzenleme:
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende diş yönünden çok şanssız olanlardanım malesef..
Hergün fırçalayıp o kadar dikkat ettiğim halde 35 yaşında 20 tane kaplama var ağzımda.
Dr söylemiştim neden böyle oluyor diye? genetik yapı dedi. Hiç dikkat etmeyip çok
sağlıklı dişlere sahip olanları gördükçe imreniyorum ama yapacak birşey yok malesef.
Her bir dişimde yaşadığım sorunları hep çözüm yoluna gittik. Dolgu yaptırdım, bir süre sonra
kanal tedavisi daha sonra kaybettim dişlerimi....Hiç birini gidip hemen çektirmedim ama
sonuç hep aynı oldu. Şimdi bu yaşadıklarımdan sonra kabusum oldu benim diş dr lar...
Sende tedavi yoluna gideceksin muhakkak, çürüklerin daha da ilerlemeden inşallah
çözüm bulursun. Allah yardımcın olsun.

Nie hep Bizim gibi dilşleriyle ilgilenenlerde cıkıo böle seyler ya duyunca sok oldum cok üzüldüm

bende bu dişlerde cok cekenlerdenim yasım 20 ama yaklasık 9-10 tane dolgulu dişim var...bende cok dikkatliyimdir temizligine filan ama yinede durum bu mafoldumben

benımde-bu-yasımda-6-dolgum-var-resıllık-ama-ne-yapım-en-cok-gıttgım-doktorda-dıscdır-ama-olunca-oluyo-ıste

Ama nasıl üzüldüm ya.miillet dişine fırca vurmuyo bi tane cürük yok ben bu kadar hassaken 10 cürğk. Genetik galiba diş yapım gücsüz

pehh!:umursamaz: siz 19-20 yaşlarında diyonuz ben 14 yaşımda 13 dişimi dolgu yaptırdımmafoldumben
ikisi sonradan malesef sizlere ömürsenağlama
şimdide dolgular çürümüş onları temizlettim kaplama olacak çok fenayımm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…