Bu virus haberleri psikolojimi bozdu

Hayır vaka sayısı belli belirsizken milletin deli gibi stok yapmaya çalışması saçma geliyor biz stok yapmadık normal gündelik alıyoruz hem masraf olmuyor hemde hakka girmiyoruz fırsatçılar çoğaldı bakın ne oldu fiyatlar tavan yaptı bilinçli olmadıkları için deli gibi herşeyden onar onar alıyorlar hak hukuk kalmadı hijyenik olmanız yeterli elinizi yıkayın evinizi silin neden panik yapasiniz ki normal devam ediyor hayat Corona yeni çıkmış bı virüs değil oncedende vardı bu yeni bir tip mutasyona uğramış Çin'de şuan tedavi olup gönderiyorlar eve herkesi Avrupa'ya yayıldı ama bı şekilde oda hallolur inşallah keşke tamamen kapatıp dışardan almasalardi insan dışardan gelenlerden yayılmaya başlamış çünkü :( ama panik yapmayın Allah bizi çoluk cocugumuzu korusun :)

Ben dune kadar korkmuyordum. Ama bugün tuhaf bir sekilde tedirgin oldum. Alışverişe gittik yine de istif boyutuna kacmamaya çalıştık 2kg un, 4 paket makarna küçük boy çamaşır suyu, deterjan vs. Evde bi 7 8 litre zeytinyağı 1 kilo falan peynir var. Biz alırken bi aile makarna reyonunu boşalttı. Umarım bu kadar paniğe gerçekten gerek yoktur

Back