Şampuan ve Saç Kremleri Bu Ürünü Kullanan Var Mı ?

nagihanbastug

Temsilci
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
122
5
38
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bir ürün aldım fakat aramızda kullanan var mı varsa üründen memnun kaldımı yada bu ürünü kullanan tanıdıklarınız var mı ? Ürünümüzün Adı schwarzkopf gliss sıvılaştırılmış keratin ben sacımı acıcı ve 2 ardarda gelen boyama işlemi ile biraz yıprattım bu sac bakımı ile onarabileceğimi düşündüm siz saclarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz ve bu ürün işe yarar mı kullanan var mı ? Biraz Kadın dayanışması lütfen :D Güzellik sırlarımızı paylaşalım şimdiden teşekkürler :) $CIMG1049.jpg $CIMG1049.jpg

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bir ürün aldım fakat aramızda kullanan var mı varsa üründen memnun kaldımı yada bu ürünü kullanan tanıdıklarınız var mı ? Ürünümüzün Adı schwarzkopf gliss sıvılaştırılmış keratin ben sacımı acıcı ve 2 ardarda gelen boyama işlemi ile biraz yıprattım bu sac bakımı ile onarabileceğimi düşündüm siz saclarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz ve bu ürün işe yarar mı kullanan var mı ? Biraz Kadın dayanışması lütfen :D Güzellik sırlarımızı paylaşalım şimdiden teşekkürler :) Eki Görüntüle 736234 Eki Görüntüle 736234

çok iyi bişey yapmışsın alıp:46:ben kullanıyorum çok iyi bir ürün içinde keratin olduğu için saçı onarıyo.şampuanıyla birlikte kullanırsan daha iyi bir sonuç alırsın:42:

evet canım boyalı saçlarım.kırıkları aza indiriyo
resim için cok tşk edrim beniim cok kırık olmadı matlaştı ve sanki oyuncak bebek sacı gibi naylonumsu oldu kahverengini karamele actım evde :/ böle olcağını bilsem hiç yapmazdım suanda bi bu sprey var acaba baska nasıl bişe alsam cabuk onarırım /:

valla canım ben çok şampuan denedim ama benim saçıma en iyi bu geldi ki arkadaşlarımda kullanıyo memnunlar.maskesi de var istersen maskesini dene :42:

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bir ürün aldım fakat aramızda kullanan var mı varsa üründen memnun kaldımı yada bu ürünü kullanan tanıdıklarınız var mı ? Ürünümüzün Adı schwarzkopf gliss sıvılaştırılmış keratin ben sacımı acıcı ve 2 ardarda gelen boyama işlemi ile biraz yıprattım bu sac bakımı ile onarabileceğimi düşündüm siz saclarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz ve bu ürün işe yarar mı kullanan var mı ? Biraz Kadın dayanışması lütfen :D Güzellik sırlarımızı paylaşalım şimdiden teşekkürler :) Eki Görüntüle 736234 Eki Görüntüle 736234

ben glissin bu spreylerini çook beğenmiştim sarı renklisini kullanmıştım.iyi de gelmişti ama artık kullanmıyorum saç bakımı için sana watsonsun ballı maskesini ve elsevein nem kolajen şampuanını ve saç kremini önerrim gerçekten bu üçü bir arada harika sonuç verdiler :)

kolay acılmasını saglıyo.. kırıklarıda gercekten az da olsa azaltıyo ama benim sacımda elektrıklenme yapıyo bu tur seyler bir de cabuk yaglandırıyor nedense

Ben sarısını kullandım.
Sadece anlık iyileşme sağlıyor.(Kolay tarama,parlaklık gibi)
Ama uzun vadede saçı onarıcı bir krem değil.
Sürünce iyi,yıkayınca saç yine aynı.

Yani bende öyle oldu diyeyim...

Back