Bu ürünü kullanan var mı?

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
40
Kızlar dulcaryl kullanan varmı tatlandırıcı tablet yanı....yan etkısı falan varmı??? NOLUR FIKIR VERIN

Son düzenleme:
ben eczacıya sormuştum daha önceleri.bana şöyle demişti.günde 3 -4 tane falan zararlı degil,ama çok kullanırsanız kemik erimesi vb. yan etkileri oluyormuş.sonuçta kimyasal bir madde.çok gerekmedikçe kullanmayın.

ben kullanıyordum, bu ve benzeri maddeler ama gerçek kaynaklardan duydum zararlarını, çok alışmama rağmen bıraktım....

baya da yan etkısı warmıskafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kullanmasammı acepkafamçokkarıştı

Canım ben Hermesetas kullanıyorum İçeriğinde Sakarin var, internetten araştırabilirsin Bir fincana 1 tanlet yetiyor, tadı da çok güzel. Ağızda aspartamın bıraktığı metalik tadı bırakmıyor.. Hangi marka olursa olsun, günde 7 den fazlası da zararlı haberin ola:)

Canım ben Hermesetas kullanıyorum İçeriğinde Sakarin var, internetten araştırabilirsin Bir fincana 1 tanlet yetiyor, tadı da çok güzel. Ağızda aspartamın bıraktığı metalik tadı bırakmıyor.. Hangi marka olursa olsun, günde 7 den fazlası da zararlı haberin ola:)

oooo gunde 7 tane hakkım warsa iyi:nazar: :nazar: 7 tane zarar vermezse okey:nazar:

Ben hastanede çalışıyorum bende kilo almamak için sürekli oturduğumuz için sakarin kullanmak istedim doktora sormuştum kesinlikle çok zararlı demişti kullanma sakın bencede doktora danış en azından öyle kullan

X