Cilt Bakımı Ürünleri bu ürünler bir harika

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

23Ocak

13.11.2010
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
5.794
2
Lancome gel eclat derin arındırıcı temizleme jelini kullanıyorum makyaj kir hepsini inanılmaz güzel temizliyor çiçek kokusu veriyor ve anında tazelik hissi yasatıyor.Tonik olarak yine Lancome toniQue confort diye bı urununu kullanıyorum bal ve badem çekirdeği özü içeriyor o da tazelik hissi veriyor.Başka yüze ve gözler için temizleyici olarak Lancome galateşs douceur tavsıye ederim.Nemlendirici papaya, yatıştırıcı ve rahatlatıcı ananas özleri içeriyor.cildi yumuşacık yapıyor.Normal ve karma ciltler içinde uygun.

bende lancome tonik aldım ilk kullanımım ama yüzümde parlama yaptı. sen duruluyor musun tonik ile yüzünü sildikten sonra boshayallersmile

başka lancome ürünleri kullanıp memnun kalan var mı arkadaşlar

üründen ürüne değişir kızlar lancome çok kaliteli bir marka. fiyatları yüksek olduğu için satın almadan önce testerını kullanıp bakmak lazım.

en pahalı urunlerı aldım denedım memenun kalmadım
cıldım dogal urunlerı sevıyor
bana en ıyı gelen temızleyıcı ve tonık
dogal sabunlar
tonık olarakta soda sırke ve gulsuyu karısımı bana ıyı gelıyor

tonik ,temizleme sütü ve peelingten memnunum ama makyaj ürünlerini kullanamıyorum özellikle rimeli gözümde alerji yaptı doktora gittim ürün zarar vermiş dedi gözlerim kıpkırmızı oldu ama herkeste aynı şeyi yapmayabilir tabi

en güzeli tester ile denemek. bir parfümerinin devamlı müşterisi olursanız tester gelince size ayırırlar, ben genelde böyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…