Bu ülke de insan canı neden bu kadar ucuz ?

gulina

Çok şükür bin şükür beni bana verene....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
276
136
43
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim. Okuldu, nişandı, evlilik derken 3 ayı doldurduk. Neyse öğrenciyken de sürekli bir baş ağrım vardı doktora gittiğimde doktorlar sürekli sinüzit deyip geçistiriyorlardı.
Neyse baş ağrılarım artmaya hatta geceleri beni uykumdan uyandırmaya başladı. Özel bir hastaneye gidelim dedik nöroloğa gittik MR istendi cektiler doktor dedi ki MS hastasısın ve HİPOFİZ BEZİ TÜMÖRÜ var dedi MR cdsini incelemeden ve elinde gazete okuyarak ve yüzümüze bakmadan ben kalakaldım Eşim sinirlendi neden pat diye söylüyorsun sen karşında hasta var bırak şu gazeteyi de iyice incele diye biz tabi MS in ne olduğuna dair bir bilgimiz yoktu o güne kadar "MS ne demek?" dedim "bilmiyor musun?" dedi alaylı bir şekilde neyse çıktık konuşmasını bile beceremeyen doktorun yanından yakın bir ile gidip yeniden göründüm ora da öyle bir şey olmadığını söylediler neyse ben yine bu hafta için de devlet hastanesinde nöroloğa gittim baş ağrısından dolayı mrlarımıda yanıma alarak o da sağolsun yok öyle bir şey dedi. Ben "Sağ göğsümden süt gelmeye başladı geçen Kışta geliyordu fakat ne zaman durdu hatırlamıyorum." dedim beni dahiliyeye sevk etti gittim o da benimle bir alakası yok deyip endokrinoloji bölümüne yolladı gittim kan tahlili istedi mrlarimi istedi verdim tahliller eksik çıkmış KADINLIK HORMONUM YÜKSEK çıkmış beni yakinimizda ki ile sevk etti çıkmayan tahlil hakkında bilgi almak için laboratuvara indim ne dese beğenirsiniz firma ilaç yollamiyor o yüzden yapamadık doktora soruyorum neden çıkmamış diye diyor ki makinamız bozuk o kadar çok sinirlendim ki yeter artık dedim "ben kaç aydır baş ağrısı çekiyorum ama oradan oraya yollamanızdan sıkıldım artık" dedim. Hani bir insana bir şeyin yok strestir dese yanmam ama oradan oraya yeter... Bir de şu bazı hastane personellerin de tavırları ayrı bir dert dktorun yanında çalışan sekreterlerin bazılarına inanılmaz gıcık oluyorum sen kim oluyorsun ben miyim hasta sen misin arkadaş anlamadım. Laboratuvara iniyorum sormak için doğru düzgün bir cevap yok ben anlamıyorum zamanın da Hocamın biri İNSAN CANI BU ÜLKE'DE UCUZ dediğin de çok fena içlenmiştim hani ülkemizi seviyoruz ya nasıl ucuz olsun o YÜCE ECDAD OSMANLI dönemindeydi insana verilen değer ama şimdi sadece günü kurtarmak adına yapıyorlar işlerini ben maaşıma bakarım diye ALLAH RIZASINA DAİR bir şey yok ortada ilaç firması ilaç yollamayacak kadar ucuzzz ve değersiz sinirden uyuyamıyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…