Bu uğurda sigarayı bıraktım 14 aydır içmiyorum

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Ewt doğru eşimde bıraktı onun 8 ay oldu bu kadar azimli ve gayyretliyken olsun istiyorum plancı bi yapıya sahibim istediğimi başarmak adına hırslıyım ve yapamayacağım şey yok bebemi kucaklamak adına dengelide besleniyorum inanın sırf burda okudum çinko ağırlıklı besleniyorum ALLAH'ım ver bebemi artık sağlıkla:1hug::1hug::1hug::1hug:

• Konu Sahibi EU1
insallah canim tez zamanda bebegini kucagina alirsin
sigarayi birakman cok iyi bende biraktim sayilir gunde en fazla 3 tane iciyorum hatta bugun sadece 1 tane ictim insallah tamamen birakirim

• Konu Sahibi EU1
bende bebek sahibi olabilmek için15 ay önce sigayayı bıraktım.tebrik ederim canım.inşallah bebeğinide kucağına almayı nasip eder yüce rabbim.

• Konu Sahibi EU1
insallah canim tez zamanda bebegini kucagina alirsin
sigarayi birakman cok iyi bende biraktim sayilir gunde en fazla 3 tane iciyorum hatta bugun sadece 1 tane ictim insallah tamamen birakirim
3-5 yok ya bırak ya iç avuntu yapma kendine senden ve bebenden dahamı önemli o zıkkım hadi bakim bıraktım dediğini duycam:teselli:

• Konu Sahibi EU1
merhaba cnm, inşallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir, tedavi falan oluyo msn ?

• Konu Sahibi EU1
Kesinlikle çok doğru canımcıma.s.a.s.

• Konu Sahibi EU1
cnm ya tedavi oluyo musun derken bebek için tedaviyi kastetmiştim ....

bende sigarayı bıraktım.sigaraya olan acizliğimden dolayı kendimden nefret eder oldum.iğreniyorum kendimden.neden bukadar zayıfım bu merete karşı diye.14 yıldır içiyordumda noldu.ilk defa bu kadar kararlı ve öfkeliyim.eninde sonunda kurtulacam bundan.başka yolu yok.ilaç yardımı da istemiyorum.kendi gücümle halledicem.

Bi anda karar verdim ve bıraktım ne ilaç nede psikolojik yardım almadım bende 14 yıllık içiciydim canımcım TEK İLACI İRADE:teselli:

cnm ya tedavi oluyo musun derken bebek için tedaviyi kastetmiştim ....
Ewt canım tedavi oluyorum kist ameliyatı oldum 2 yıldırda bebek için uğraşıyorum bu süreçte bıraktım zaten sigarayı hayırlısı

canım meslektaşım, yazımı umarım okudun. 1. sayfada.
sevgilerle parisli

canım okudum.çok doğru..........artık gerçekten bıraktım diyebiliyorum.ve iradeymiş aslolan.diğer yöntemler sadece destekleyici,yardımcı olur.sevgiler........a.s.

canım okudum.çok doğru..........artık gerçekten bıraktım diyebiliyorum.ve iradeymiş aslolan.diğer yöntemler sadece destekleyici,yardımcı olur.sevgiler........a.s.
Başarmana sevindim yapman gereken sadece başka meşkale bulmak kendine inan daha sonraki süreçte istesende vicdanın el vermiyo içemiyosun 1 aydır içmiyorum 2 aydır içmiyorum neden acizlik yapıp içeyimki diyosun kendine ve hırslanıyosun benim azmim sayesinde patronum 46 yıllık içiciyken bıraktı biz faso fisoyuz inan.:1hug::1hug:

merabalar ben yenı uyeyım .sıgarayı bırakan arkadasları yurekten kutluyorum.ıstenınce basarılabılecegını ınanıyorum.bence hersey gercekten yurekten ıstemekten geçıyor.ınsallah hersey gonlunuzce olur

Saol cnm h.g umarım içici değilsindir yada öle isen tez zamanda kurtulursun güzel dileklerin için saol yüreğine sağlık
a.s.a.s.

canımacarım hadi bak mutlu haberlerini beklioyrum allahım yaptıklarından dolayı yuzunu kara çıkarmasın canım byu ugurda katlandıgın şeyler sana minik bir bebek olarak gelsin aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…