- 30 Mart 2018
- 4
- 0
- 34
- Konu Sahibi Tazeanne3460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğinin kakasında kan var mı peki?Bebeginizin keyfi yerindeyse size guluyorsa hastalik degildir.
Kaka sayisi gunde 6yi gecmiyorsa ishal de degildir. Putursuz kaka dis cikarma doneminde normalmis. Yalniz kakadaki sumuksu yapi kalinbagirsagin ic yuzunu koruyan dogal yapisi ve bunun siyrilip kakayla atilmasi bir seyin bebeginizin bagirsagina zarar verdigi anlamina geliyor.
Siznki erken dis belirtisi degilse besin alerjisi arastirilmali. 8.5 aylik bebegimde besin alerjisi var, kakasi hep boyle. Umarim sizinki distendir, alerjik bebek buyutmek cok yipratici.
Uzun sure alerjen kacagi oldugunda kanlaniyor kakasi. Kan gitse de mukus azaliyor ama bitmiyor, kaka hep putursuz.Bebeğinin kakasında kan var mı peki?
Ben hiç kan görmedim ama kakasını yapmadan önce çok huysuzlaniyor. Kıvranıyor ağlıyor. Yapınca rahatliyor ama dediğiniz gibi sümüklü ve yeşil. Diyete başlayınca kaka sayısı azaldı. Biraz daha normale döndü ama sümüksü hali yine az da olsa var. Diş de çıkarmaya başladı. Alerji mı var başka bir sorun mu doğduğundan beri anlayamadık. Belki on farkli doktora gittik ama kesin birşey söyleyen yok. En son alerji olabilir dedi bir tanesi. İşte diyet yapıyoruzUzun sure alerjen kacagi oldugunda kanlaniyor kakasi. Kan gitse de mukus azaliyor ama bitmiyor, kaka hep putursuz.
Sizin de mi benzer sikayetleriniz var?
Bebeğim 2 aylık arkadaşlar. Diş çıkarma dönemi değil ama doktor geçen hafta dişleri erken çıkar dedi salyası da akmaya başladı zaten elleri de sürekli ağzında zaten. Daha 3 gün önce doktordaydık doktor kakasını da yaptırdı zaten hiç bi sorunu yok dedi ama. Sizce sıkıntı var mı
Doktorlar ciddi belirtiler görmedikçe alerji demiyorlar sanırım. Bebeğimin diyetle düzeldiğini söylediğim doktor daha farklı belirtiler bekliyoruz, alerjiye benzemiyor demişti. Doktora güvenip tereyağ yedim sabahı edemedi çocuğum. Sonuç mama raporu çıkardılar. Ben konuyu detayıyla araştırmadan gitsem alerjisi yok diye geri dönecektim. Üzülerek söylüyorum, doktorlara muhakkak görünün ama güvenmeyin her zaman. Diyeti biraz genişletebilirsiniz belki. Ben şu an süt ürünleri, yumurta, hiçbir meyve ve fıstık türlerini yemiyorum. Çok yoruldum, o kadar uğraşa rağmen bebeğimin hala iyileşmemesinden, tek başına mücadele etm etmekten, anlaşılamamaktan. Allah herkese kolaylık versin.Ben hiç kan görmedim ama kakasını yapmadan önce çok huysuzlaniyor. Kıvranıyor ağlıyor. Yapınca rahatliyor ama dediğiniz gibi sümüklü ve yeşil. Diyete başlayınca kaka sayısı azaldı. Biraz daha normale döndü ama sümüksü hali yine az da olsa var. Diş de çıkarmaya başladı. Alerji mı var başka bir sorun mu doğduğundan beri anlayamadık. Belki on farkli doktora gittik ama kesin birşey söyleyen yok. En son alerji olabilir dedi bir tanesi. İşte diyet yapıyoruz
Sizinle aynı durumdayım çok iyi anlıyorum sizi inanın. Koskoca bir derya deniz. Neye alerjisi olduğunu anlamak mümkün olmuyor ki. Ben kendi kendine atlatmasini bekliyorum artık çünkü dediğiniz gibi çok yoruldum. Sürekli ağlayan mizmizlayan bir bebekle uğraşmak çok yorucu. Sabahları kalktığımda ayaklarimin üstüne basamiyorum kemiklerimin ağrısından. Bütün gün bütün gece kucakta avutmaya çalışıyorum ağlamasın diye artık. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin.Doktorlar ciddi belirtiler görmedikçe alerji demiyorlar sanırım. Bebeğimin diyetle düzeldiğini söylediğim doktor daha farklı belirtiler bekliyoruz, alerjiye benzemiyor demişti. Doktora güvenip tereyağ yedim sabahı edemedi çocuğum. Sonuç mama raporu çıkardılar. Ben konuyu detayıyla araştırmadan gitsem alerjisi yok diye geri dönecektim. Üzülerek söylüyorum, doktorlara muhakkak görünün ama güvenmeyin her zaman. Diyeti biraz genişletebilirsiniz belki. Ben şu an süt ürünleri, yumurta, hiçbir meyve ve fıstık türlerini yemiyorum. Çok yoruldum, o kadar uğraşa rağmen bebeğimin hala iyileşmemesinden, tek başına mücadele etm etmekten, anlaşılamamaktan. Allah herkese kolaylık versin.
Ayni durumdayim, ayaklarim, sirtim oyle agriyor ki. Agrilar onceden de vardi, alistim ama tek basina oldugunu hissetmek asil yorucu olan benim icin. Bebegim daha kucukken geceleri agladiginda esim de kalkardi, uykusuz kaldigimda bir iki saat bebegi alirdi uyumam icin, uykusuz gozlerime merhamet dolu bakardi, teselli ederdi. Artik ne bana ne cocuguna gosteriyor ayni duyarliligi. Cocuk sabaha kadar agliyor, on dakika, onbes dakika, yarim saat uyuyup uyaniyorum ama esim ne oldu bile demiyor. Sirtim agriyor diyorum ben de deli gibi yorgunum masaj yapar misin diyor. Cocugun nelere alerjisi oldugunu elli kere soyluyorum hala bilmiyor, 6 aydir neleri yemedigimi ogrenemedi. Annesinin onune koydugu yogurdu yerken ne kadar ozledim soguk soguk yogurt yemeyi dedim, annemin yogurdu guzeldir diyor. Saka gibi. Bir zamanlar insanlara benzer konularda profesyonel yardim veren ben bugun sanal bir platformda dert yaniyorum.Sizinle aynı durumdayım çok iyi anlıyorum sizi inanın. Koskoca bir derya deniz. Neye alerjisi olduğunu anlamak mümkün olmuyor ki. Ben kendi kendine atlatmasini bekliyorum artık çünkü dediğiniz gibi çok yoruldum. Sürekli ağlayan mizmizlayan bir bebekle uğraşmak çok yorucu. Sabahları kalktığımda ayaklarimin üstüne basamiyorum kemiklerimin ağrısından. Bütün gün bütün gece kucakta avutmaya çalışıyorum ağlamasın diye artık. Allah hepimize güç kuvvet ve sabır versin.
Onlar iyileştiği zaman bu zorlukların hepsini unutacağız inşallah. Benim tek tesellim bebeğim büyüdüğünde bu günleri hatırlamayacak. Bu kadar çok sanciya dayanmak ne kadar zordur kim bilir. Onu ağlarken görmek en zoru ama onlar biraz daha zor büyüyor işte. İnşallah Allah başka dert vermesinAyni durumdayim, ayaklarim, sirtim oyle agriyor ki. Agrilar onceden de vardi, alistim ama tek basina oldugunu hissetmek asil yorucu olan benim icin. Bebegim daha kucukken geceleri agladiginda esim de kalkardi, uykusuz kaldigimda bir iki saat bebegi alirdi uyumam icin, uykusuz gozlerime merhamet dolu bakardi, teselli ederdi. Artik ne bana ne cocuguna gosteriyor ayni duyarliligi. Cocuk sabaha kadar agliyor, on dakika, onbes dakika, yarim saat uyuyup uyaniyorum ama esim ne oldu bile demiyor. Sirtim agriyor diyorum ben de deli gibi yorgunum masaj yapar misin diyor. Cocugun nelere alerjisi oldugunu elli kere soyluyorum hala bilmiyor, 6 aydir neleri yemedigimi ogrenemedi. Annesinin onune koydugu yogurdu yerken ne kadar ozledim soguk soguk yogurt yemeyi dedim, annemin yogurdu guzeldir diyor. Saka gibi. Bir zamanlar insanlara benzer konularda profesyonel yardim veren ben bugun sanal bir platformda dert yaniyorum.
Ben de daha fazla gidayi kesmeden gecmesini bekliyorum artik sizin gibi. Allah annelere guc kuvvet versin.
Bebeğim 2 aylık arkadaşlar. Diş çıkarma dönemi değil ama doktor geçen hafta dişleri erken çıkar dedi salyası da akmaya başladı zaten elleri de sürekli ağzında zaten. Daha 3 gün önce doktordaydık doktor kakasını da yaptırdı zaten hiç bi sorunu yok dedi ama. Sizce sıkıntı var mı
Ya be kdar içli yazmşsnz bende bebeğimz kalası için araştrma yaparken okudm msjınızı.Allah size sabr versn karşınzdakine de merhametAyni durumdayim, ayaklarim, sirtim oyle agriyor ki. Agrilar onceden de vardi, alistim ama tek basina oldugunu hissetmek asil yorucu olan benim icin. Bebegim daha kucukken geceleri agladiginda esim de kalkardi, uykusuz kaldigimda bir iki saat bebegi alirdi uyumam icin, uykusuz gozlerime merhamet dolu bakardi, teselli ederdi. Artik ne bana ne cocuguna gosteriyor ayni duyarliligi. Cocuk sabaha kadar agliyor, on dakika, onbes dakika, yarim saat uyuyup uyaniyorum ama esim ne oldu bile demiyor. Sirtim agriyor diyorum ben de deli gibi yorgunum masaj yapar misin diyor. Cocugun nelere alerjisi oldugunu elli kere soyluyorum hala bilmiyor, 6 aydir neleri yemedigimi ogrenemedi. Annesinin onune koydugu yogurdu yerken ne kadar ozledim soguk soguk yogurt yemeyi dedim, annemin yogurdu guzeldir diyor. Saka gibi. Bir zamanlar insanlara benzer konularda profesyonel yardim veren ben bugun sanal bir platformda dert yaniyorum.
Ben de daha fazla gidayi kesmeden gecmesini bekliyorum artik sizin gibi. Allah annelere guc kuvvet versin.