Canım oncelikle kendini hırpalama, TSH yüksekligi direkt kısır yapıyor diye bir sey yok. Evet, belki bir etken olabilir ama 10 TSH ile hamile kalanlar oldugunu söylemisti bana doktorum. Her sey nasip kısmet yani..merhaba
tsh değerim nisan ayında 4,3 bu ay 6,20 çıktı
eu..y adlı 25mcg lik günde bir adet ilaç alıyorum
doktor hep kullancaksın dedi
doktora neler yemem gerekiyor spora başlasam geçer midedim gülümsedi ilacınızı düzenli kullanın öncelikle ilaçla çözüm bulabilirsiniz dedi
başka çözümü yok mu?
ben internetten ne olduğuna bakmak istedim bebek olmasına engelmiş
şu hayatta birisinin bana minik elleriyle annii diyerek sarıldığını görmeden ölmek istemiyorum
bu gerçekten kısırlık mı yapıyor? daha fazla karıştıramadım bile interneti daha bekarım evlenmedim
birini bulup evlenmem 30 en erken minik bir ağız dişsiz haliyle anne dediğini göremeyecek miyim?
ya ben bu bebek konusuna taktıkça birşeyler çıkıyor
bebeğim olmayacak diye kaç gündür ağlıyorum
Canım oncelikle kendini hırpalama, TSH yüksekligi direkt kısır yapıyor diye bir sey yok. Evet, belki bir etken olabilir ama 10 TSH ile hamile kalanlar oldugunu söylemisti bana doktorum. Her sey nasip kısmet yani..
Doktorun verdigi ilacı düzenli kullan, o ilac zaten TSH'ı istenen seviyelere getirecektir. Üzme kendini, unutma ki stres vucudumuzdaki her seyi etkiliyor.
Canım benim bildiğim de bebek olunca bizim tiroid hormonlarımızı kullandığı için yavaşlama oluyormuş. Benim dr um öyle anlattı zaten yavaşsa hızlandırmak gerek ki sana yetsin hormonların dedi. Ayrıca tiroid hormonları bebek zekasını etkileyen bir faktör bu açıdan da gebelik için önemli. Ben 3-4 ay sonra çocuk çalışmalarına başlayacağım için benim sınıra yakındı 25 mg sabahları kullanmaya başladım. Kilo durumun nedir bu arada?
Bebek olmasına engel olduğunu kim söyledi? Yok öyle birşey, sadece hamilelik sırasında daha sık kontrol altında oluyorsunuz ki, doktorunuz ilacın dozajını ayarlasın.
Testlerinizi hep aynı yerde yaptırmaya özen gösterin. İstanbul'da iseniz Kızılay bu konuda iyidir.
Doktorlar da bir başka cins olabiliyor. Muhtemelen size hastalık hakkında hiç bilgi vermedi ki bu kadar endişelendiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?