- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Allah razi olsun canim. Insallah rabbim sesimizi duyar. Hakkini helal et kuzum.
Toprakcım, ben kırmızı kartı yedim az önce bu durumda okumak içime pek sinmiyecek, sen benim yerime okur musun canım DUCKLİNG'e?
kizarrr nerelerdesinizz ikizler ablacimmm iyimisin
mrvb nisanbu lavinia, anatolyaaa toprakkkk adiniz unuttugum arkadaslarimm nerrdesinizzz
Hepimiz icin okudum yasin'de dileyen ve isteyen herkes icin okudum... Allah'im insallah bos cevirmez dualarimizi.
Kizlar size birsey soracagim... Ama nolursunuz beni ayiplamayin... Bilmedigimden soruyorum. Bugun benim icin okundu dualar ama ben bu iki rekat namazda ne diye niyet edecegim bilmiyorum ne duasi okuyacagimida kac rekat kilacagim bir bilgim yok... Gercekten su an cok utaniyorum ama yanlis yapmaktansa dogru bilgilerle yapmayi ve utanmayi tercih ediyorum.
Olur mu canım niye utanasın ki. Ayıplanacak bir şey yok bunda. iğde çiçeğim bana " Allah rızası için 2 rekat namaz kıl ve Alemlerin Rabbi olan, kurda kuşa can veren Mevla'dan, sana da bir can, hayırlı bir evlat vermesi için istekte bulun canım." diye yazmıştı. normal namaz kılıyosun sanırım. belli bir dua var mı onu bilemiyorum bence iğdeçiçeğimi bekle o gelince o ne yapılması gerektiğini yazar canım
kizarrr nerelerdesinizz ikizler ablacimmm iyimisin
mrvb nisanbu lavinia, anatolyaaa toprakkkk adiniz unuttugum arkadaslarimm nerrdesinizzz
ayyy canım bende bel fıtığı var yakı tecrübelerim var, yara üstüne biber dökmüş gibi yanar o bildiğim için cesaret edemedim ama çalışmadan önce elektrikli battaniyeyi yakıyorum belimi iyice ısıtıyorum bunu deneyebilirsin henüz faydasını görmedim ama yinede sıcak tutumak iyi derler fakat çalışmadan sonra sıcak olmayacak spermleri olumsuz etkiliyormuş sıcak :)
gerçekten kara borsa ne ara doldurdunuz valla boş bırakmaya gelmiyor sizi :))) yine yetişemedim((
:)
neyse canım hayırlısı olsun Martı beklerken ben sana eşlik edeceğim zaten :)
bunu ilk defa duydum ya iyimiş
ben bgn yoğundum sabah girdim okudum ama cvp yazamadım daha şimdi müsait oldum sen nasılsın canım benim :)
Kizlar size birsey soracagim... Ama nolursunuz beni ayiplamayin... Bilmedigimden soruyorum. Bugun benim icin okundu dualar ama ben bu iki rekat namazda ne diye niyet edecegim bilmiyorum ne duasi okuyacagimida kac rekat kilacagim bir bilgim yok... Gercekten su an cok utaniyorum ama yanlis yapmaktansa dogru bilgilerle yapmayi ve utanmayi tercih ediyorum.
herkezmi 2 rekat namaz kilacak?????
toprak arkadasim senin icinde okudum ama sanirim 1050 okudum fazla okumusum. Rabbim kabul etsin ama ben sana 1000tanesini bagisladim
yarinda ducklin arkadas icin okuyacam Insaallah
cuma günü kimin icin okuyoruz???
Duckling
Canım duanı okudum. Rabbim kabul etsin inşallah. yanlız ben adetli ken okudum.İçine sinmezse sen tekrar okursun canım benim.
sabahtan aksama kadar evdee olamıyorum evde olsam hemen biterde git gell yapınca böyle oluyor öğlen direksiyona çıkıyorum akşam üzeri teorik derslerim oluyo onlara gidiyorum ama allahtan bu işler varda beni oyalıyor yoksa sıkıntıdan patlayacak gibi oluyordum allahtan bu işi bari buldumm
evet canım çalışmalara başladık dün akşam kulaklarını çınlattım akşam eşime dedimde başladı gülmeye tabi bende koptum ardından sonra silkeledi beni bir güzell yeni trent buymus dedimm bir daha koptuk allah seninde yuzunu güldürsün canım benım
toprak arkadasim senin icinde okudum ama sanirim 1050 okudum fazla okumusum. Rabbim kabul etsin ama ben sana 1000tanesini bagisladim
Hayir canim sadece kimin icin dau okuyorsak o kisi kilacak. Ama tam olarak nasil kilacagimi bilmiyorum
evet canım çalışmalara başladık dün akşam kulaklarını çınlattım akşam eşime dedimde başladı gülmeye tabi bende koptum ardından sonra silkeledi beni bir güzell yeni trent buymus dedimm bir daha koptuk allah seninde yuzunu güldürsün canım benım
okuyan herkese teşekkür ediyorumm. ben sizlerde takır takır okudum ama kendime gelince tembellik yaptım yeni başlıcam..
Allah dualarımızı kabul etsinn.. Dilinize, gönlünüze sağlık..
kızlarrr ne kadar okuyabiliyosanız o kadar okuyun canlarım önemli değilll ben kendim de tamamlarım kalan kısmıı sıkmayın sakın kendinizi gerçekten..
çok teşekkür ederim hepinizee
iğdeçiçeği üzülme sen de lütfennnn keşke o kırmızı kartı senin yerine ben yeseydim de şu belirsizlik durumum sonuçlansaydıııı.. üzülme ama her adet yeni bi başlangıç aslında :129:
Canımm kuzummmmm kıyamam ben sana sakın morel bozmak yokkkk bakkk geliverir mart ayı gevşer gönül yaylarıııı demişler mart ayında pek çabuk oluverirmiş hemen kayınvaldem derdi kulakları çınlasın bende kedimiyiz anne biz derdimde gülerdi bu ay dualarla gelecek bebişlerimizz canım benimm üzülme sen hiççç...
iğdeçiçeği üzülme lütfen rabbim elbetteki hepimizin alnına evlat sahipi olmayı yazmiştır sadece zamanını bilmiyoruz rabbim bütün evlat sahibi olmayı isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin inşşş....Dünya dua üzerine kurulu unutmayalım ve moral bozmayalımm...
ayyy canım bende bel fıtığı var yakı tecrübelerim var, yara üstüne biber dökmüş gibi yanar o bildiğim için cesaret edemedim ama çalışmadan önce elektrikli battaniyeyi yakıyorum belimi iyice ısıtıyorum bunu deneyebilirsin henüz faydasını görmedim ama yinede sıcak tutumak iyi derler fakat çalışmadan sonra sıcak olmayacak spermleri olumsuz etkiliyormuş sıcak :)
gerçekten kara borsa ne ara doldurdunuz valla boş bırakmaya gelmiyor sizi :))) yine yetişemedim((
neyse canım hayırlısı olsun Martı beklerken ben sana eşlik edeceğim zaten :)
bunu ilk defa duydum ya iyimiş
ben bgn yoğundum sabah girdim okudum ama cvp yazamadım daha şimdi müsait oldum sen nasılsın canım benim :)
Olur mu canım niye utanasın ki. Ayıplanacak bir şey yok bunda. iğde çiçeğim bana " Allah rızası için 2 rekat namaz kıl ve Alemlerin Rabbi olan, kurda kuşa can veren Mevla'dan, sana da bir can, hayırlı bir evlat vermesi için istekte bulun canım." diye yazmıştı. normal namaz kılıyosun sanırım. belli bir dua var mı onu bilemiyorum bence iğdeçiçeğimi bekle o gelince o ne yapılması gerektiğini yazar canım
okuyan herkese teşekkür ediyorumm. ben sizlerde takır takır okudum ama kendime gelince tembellik yaptım yeni başlıcam..
Allah dualarımızı kabul etsinn.. Dilinize, gönlünüze sağlık..
Kızlar yarından sonra hormon testi yaptıracağım. dualarınıza ihtiyacım var. inşallah hormon değerlerim iyi çıkar da tedaviye başlayabiliriz :18:
Beni yaz canım. Nasipse okurum ben .