Toprakcım ben de 500 okuyacaktım sana ve hamdolsun okudum bitti canım. Rabbim Kabul etsin ve hayırlı evlatlar versin inşaAllah!!! AMİN !!!
Dua'ni bitirdim Allah'im insallah kabul eder canimmmm
haklısın canımm işte her ay umutlanıyoruzz...hele bazan çok yaklaşınca....hüsranı kötü..
Iğdeçiçeği çok çok teşekkürler dua ya şimdi başlıyorum allah kabul eder inşşş....
selam kızlar bende 6 aylık evliyimm evlenir evlenmez hamile kaldım yalnız 2 aylıkken düşük yaptım. En son 28 ocakta adet gördüm ve 2 şubatta bitti yalnız bittikten 10 gün sonra ilk önce acık kırmızı daha sonra kahverengi leke geldi yalnız devamı gelmedi şimdi ise hafif mide bulantılarım oluyodu dün gece cok kötü bulandı. Gece uykularımdan uyanıyorum uyandığımda ise belimin ağrıdığını hissediyorum.sürekli uyumak istiyorum ve halsilik var ve kasıklarımda hafiften ağrıyo :s sizin fikrinizz nedirrrrr ?
merhabalar kıslaaarr bu evlilik çizelgesi nnasıl yapılıyor çok hoşşş:))
güzel günler diliyorummm bacılar..
Ducling dua listesini kaçırdım..kendine düşen duası paylaşmak isteyen varsa alabilirim..Müsaittim..:)
Selam kızlar bende 6 aylık evliyimm evlenir evlenmez hamile kaldım yalnız 2 aylıkken düşük yaptım. en son 28 ocakta adet gördüm ve 2 şubatta bitti yalnız bittikten 10 gün sonra ilk önce acık kırmızı daha sonra kahverengi leke geldi yalnız devamı gelmedi şimdi ise hafif mide bulantılarım oluyodu dün gece cok kötü bulandı. gece uykularımdan uyanıyorum uyandığımda ise belimin ağrıdığını hissediyorum.Sürekli uyumak istiyorum ve halsilik var ve kasıklarımda hafiften ağrıyo :S sizin fikrinizz nedirrrrr ?
Toprakcimben duckling icin daha yüz tane okudum. Seve seve paylasirim seninle bacim 500 ben okuyayim 500 sen oku olurmu canim?
Tuğba için 1000 okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh
güzel günler diliyorummm bacılar..
Ducling dua listesini kaçırdım..kendine düşen duası paylaşmak isteyen varsa alabilirim..Müsaittim..:)
Tamam canım çok sevindim..aldım başımüstüneeeee:)
Toprakcimben duckling icin daha yüz tane okudum. Seve seve paylasirim seninle bacim 500 ben okuyayim 500 sen oku olurmu canim?
Tamam canım çok sevindim..aldım başımüstüneeeee:)
canım yerleşme kanaması olabilir..(Geç döllenme olduysa.)
amam inan herkesin belirtileri o kdar farklı oluyoki kestiremiyosun artık kesin şudur budur demeye..En güzeli kan testi yaptır bence..neyse çıkar.İnşallah Rabbim gönlüne göre verir..
Toprakcım, ben kırmızı kartı yedim az önce bu durumda okumak içime pek sinmiyecek, sen benim yerime okur musun canım DUCKLİNG'e?
:):):) bende müsaitim degil 1000 3000 yine okurum. Sana kiyamadim:) insan okumayinca kendini bos hissediyor herkese okumak istiyo. Onlar bana okudu bende ona okumak zorundayim diye okunmuyor bu topikte. Herkes Allah rizasi icin okuyor.