• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu tonu bilen var mı

Bende bu renk yada buna benzer bişe istiyorum yakışır mı acaba diye düşünüyorum hala karar veremedim bide ben açıcam rengimi çnkü altın kestane var saçımda :( ten rengin nasıl senin ?

saçınızda hiç boya yoksa eğer orealle açıp yıpratmak yerine aktardan bir kutu papatya alın onu uygulayın derim. benim saçımda boya olduğu halde papatyayı denedim çok fazla güneşte bekleyememiştim açıkçası sapsarı olmasından korktum. boyasız saçı daha güzel açıyormuş. doğal bir sarı renk olmasını sağlıyormuş yani öyle yazıyordu internette araştırmıştım. bence doğal yöntemlerle açmaya çalışın. o orealler mahvediyor saçı :25:

ben beyaz tenliyim ama süt beyazı değil ve bu saçta kızıllıkta var sarı gibide strawberry blonde diye geçiyor:44:

cnm saç zeminin sarıysa bal köpüğü rengine boyarsan bu renge ulaşırsın koyu renkse açıp sarı ve balköpüğünü arıştırıp uygularsan yine çıkar bu sonuç:16:

benim saçım bu renge yakın sanırsam..palette altın parıltılı toffee rengine boyuyorum. eğer zemin koyu ise palette kahve köpüğü de bu rengi verir diye düşünmekteyim :78:
$Bpalette-altin-pariltili-toffee-7-65-sac-boyasi.jpg $EXVEI9496.jpg

arkadaşımın saç rengi koyu baya ama 3. boyamadan sonra falan tam oturdu 8.65 :)

Son düzenleme:
güzelmiş canım bende bu rengi istiyorum aslında ama..senn ana renk neydi..bnm koyu kestane

sağol canım :)

benim de ana rengim koyu kestane ama 8 ay falan önce gölge vardı saçımda ben de sürekli kuaföre boyatmaktan çok sıkılmıştım, 8 aydır palette altın parıltılı toffee rengine boyuyorum çok sevdim rengi artık iyice oturdu ama uçlarım gölgeden dolayı hala daha açık :34:

süpper yaa benim saçımda ilk boyamada olur mu:52:

bence 8-65 ile 3. boyamada tam oturur ama tabi bu konuda uzman değilim arkadaşımın koyu kestane saçında iyi oldu 3 den sonra.. ben altın parıltılı toffee ye boyuyorum uçlarda gölge var çok açıkolmasın diye.. :97:

hiç yakında çekilmiş foto bulamadım şimdik çektim ama flaşlı canım, belki yardımcı olur yine de.. Eki Görüntüle 197846 Eki Görüntüle 197848

canım çok güzel olmuş saçın güle güle kullan bende geçen hafta toffe ye boyadım saçımın diplerden öne doğru olan kısımlarda balyajlar vardı kendi rengimde kumral uçlardan başladım boyaya fakat dipler daha açık oldu bir dahaki boyaya diplerden başlasaM mı acaba dipler uçlara göre daha açık sen nasıl boyuyorsun?

bugün deney günü saçımdan bir parça tutam testi için kestim ve dörde böldüm
tutamlar üzerinde denicem
1.palette deluxe 8.45 kahve köpüğü
2.palette deluxe 8.45 kahve köpüğü ve küllü sarı 10.1 karışımı( birebir)
3.palette deluxe 8.45 kahve köpüğü ve açık küllü sarı 11.1 karışımı (birebir)
4.palette deluxe 8.45 kahve köpüğü yarım ve küllü sarı 1 ölçek:37:

Back