• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu tırnaklar yenmez mi:)

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
bunları çk sevdim bennn:52: sanırım sephorada varmış $Caviar-Manicure-Bottle-Shot.jpg $Ciate Manicure Final-thumb-600x502-157526.jpg $Ciate Manicure Step 1-thumb-600x397-157528.jpg $Ciate Manicure Step 2-thumb-600x431-157530.jpg $Ciate Manicure Step 4-thumb-600x737-157532.jpg

Kızlar bunun beyazını toz şekerle yapabilirsiniz aynı zamanda pasta süsüyle renkli de yapabilirsiniz çok güzel oluyor :D

pasta süsünün rengi atmazmı ya da benim aklımda yanlış bişimi canlandı:D toz şeker iyi fikirmiş aslında:9: ama bu ojeyide denemek lazımm çk güzeell bende dökülmesnden korkarm

bence hiç pratik kullanımlı değil o ne öyle ojeye dökerken yarısı da simin yere gidiyor onu dökeceğime alır normal sim dökerim aynı şey yani madem tırnak için sim üretiyorsunuz şöyle pratik biş yapın ne bilim sprey şeklinde olsun mesela sıkalım yaşpışsın vs. gibi:19:

yok ii çok güzel çok ilginç de bunu uygulayınca kesin eller havada gezmek lazım, çizilir hemen de dökülen çizilen yer belli olur... toz şekerle nası olur onu kavrayamadım:44:yani şeker ojenin rengini alır mı almaz mı erir mi???

ozel gunler ıcın hos olabılır ama bence guluk kullanım ıcın pek uygun gıbı gorunmuyor ben sahsen rahatsız olurum takılır her yere pütür pütür...

Back