Bu testleri nerede en kolay şekilde yaptırabilirim

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
YÜZME KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:
1- Hepatit B testi
2- Tam idrar tahlili
3- Kişinin spor yapabileceğini gösteren doktor onayı

arkadaşlar bunları özel hastanede yaptırsam ne kadar maal olur...evlenirkende yaptırılıyormuş galibada kesin yaptıran uğraşan vardır...cvb bekliyorum.....
birde yüzmeyi yeni öğreneceğim tavsiyeleriniz nelerdir...:KK6:

işyerine yeni başladığım için izin almak istemiyorum...ama özelde çok pahalıysa alacağım artık başka çare yok da...işin kötü yanı bunları devlette yaptıracaksam nerede yaptıracağım...hiçbir fikrim yok...:44:

not:konu doğru yere mi açtım bilmiyorum....işyerinde olduğum için inceleyemedim tek tek...konu içinde konu gibi oldu galiba:87:

yüzme kayıt için gerekli evraklar:
1- hepatit b testi
2- tam idrar tahlili
3- kişinin spor yapabileceğini gösteren doktor onayı

arkadaşlar bunları özel hastanede yaptırsam ne kadar maal olur...evlenirkende yaptırılıyormuş galibada kesin yaptıran uğraşan vardır...cvb bekliyorum.....
Birde yüzmeyi yeni öğreneceğim tavsiyeleriniz nelerdir...:KK6:

Işyerine yeni başladığım için izin almak istemiyorum...ama özelde çok pahalıysa alacağım artık başka çare yok da...işin kötü yanı bunları devlette yaptıracaksam nerede yaptıracağım...hiçbir fikrim yok...:44:

Not:konu doğru yere mi açtım bilmiyorum....işyerinde olduğum için inceleyemedim tek tek...konu içinde konu gibi oldu galiba:87:

kayıtlı oldugunuz aile hekiminizin bulundugu asmye sabah aç karnına gitmeniz yeterli

sadece aile hekimine gitmem yeterli mi peki orada yapmazlar sanki yha bu testleri:44: ilerlemiş resmen aile hekimliği :KK9: teşekkür ederim...

devlet hastanesinde ya da tıp merkezlerinde de yaptırabilirsiniz,

-hepatit testi için enfeksiyon hastalıkları yani intaniye bölümene gidin. Bu test aile sağlığı merkezlerinde yapılmaz bildiğim kadarıyla, bu konu ile ilgili uzman doktora gitmelisiniz... doktora hepatit testi ve yanında idrar testi yaptırmak istediğinizi söyleyin. aslında idrar testi için iç hastalıkları ya da ürolojiye gitmek lazım ama doktordan rica ederseniz sıkıntı çıkarmaz sanırım.

-spor yapabileceğinizi gösteren doktor onayı içinse aile hekiminize gidin, kendisi formu doldurup size verir...

Son düzenleme:
X