BU TESTLER BOZUK MU YOKSA GEBELİK YOK MU

Gaye123456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
123
39
24
IMG20220301132513.jpg

Kafam çok karışık 🤔

Yok yaşamadım adet olmadım soluk çift çizgi gördüğüm ay ama yaşayanlar varmış

Yok yaşamadım adet olmadım soluk çift çizgi gördüğüm ay ama yaşayanlar varmış
Ben geçtiğimiz çarşamba günü erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim beta 1.20 akşamına kanamam geldi. Normalde 5 gün olurdum 3 gün oldu bitti 4. Gün akşamı az daha geldi. Bir yerde okumuştum üstüne görme diye birşey oluyormuş ama sanırım benim ki adet görmesi. Testteki silik çizgiden dolayı öyle düşünmüştüm

Ben geçtiğimiz çarşamba günü erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim beta 1.20 akşamına kanamam geldi. Normalde 5 gün olurdum 3 gün oldu bitti 4. Gün akşamı az daha geldi. Bir yerde okumuştum üstüne görme diye birşey oluyormuş ama sanırım benim ki adet görmesi. Testteki silik çizgiden dolayı öyle düşünmüştüm
Siz tekrardan kan verin bence emin olmak için

Tamam teşekkür ederim fikriniz için 🤗 Siz tekrardan kan verin bence emin olmak için

Testler kullanım talimatında yazan dakika dışında silik çizgi veya çizgiyi verdiyse hayır hamilelik yok. Bir kaç gün sonra tekrar yapın. Varsa da şuan beklemeniz gerek. Kan testi verseniz daha sağlıklı olur.

Tamam teşekkür ederim fikriniz için 🤗 Siz tekrardan kan verin bence emin olmak için
Benim soluk çift çizgi çıktığı zaman aynı gün kan verdim beta 30du .bazen testler yanlış soluk çizgi olabiliyor zaten ardından adet görülüyor

Benim soluk çift çizgi çıktığı zaman aynı gün kan verdim beta 30du .bazen testler yanlış soluk çizgi olabiliyor zaten ardından adet görülüyor
Demek ki benimkisi yanlış çizgiydi sonrasında kanamam oldu zaten teşekkür ederim

X