- 28 Aralık 2021
- 123
- 39
- 24
- Konu Sahibi Gaye123456
Kafam çok karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne görme yaşamış mıydınızMuhtemelen erken gebelik bende de ilk böyle çıkmıştı kan verdim hamileydim
Ben iki aylık hamileyim şuan öğrendiğimde adetime 4 gün vardıGününüze ne kadar var
HamilesinizEki Görüntüle 3016367
Kafam çok karışık
Hyrr nasıl adet olayım YaaSiz adet mi oldunuz bu testleri yaptıktan sonra
Üstüne gördünüz mi yazmışsınznyaHyrr nasıl adet olayım Yaa
Ben geçtiğimiz çarşamba günü erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim beta 1.20 akşamına kanamam geldi. Normalde 5 gün olurdum 3 gün oldu bitti 4. Gün akşamı az daha geldi. Bir yerde okumuştum üstüne görme diye birşey oluyormuş ama sanırım benim ki adet görmesi. Testteki silik çizgiden dolayı öyle düşünmüştümYok yaşamadım adet olmadım soluk çift çizgi gördüğüm ay ama yaşayanlar varmış
Ben yazmıştım onuÜstü
Üstüne gördünüz mi yazmışsınznya
Siz tekrardan kan verin bence emin olmak içinBen geçtiğimiz çarşamba günü erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim beta 1.20 akşamına kanamam geldi. Normalde 5 gün olurdum 3 gün oldu bitti 4. Gün akşamı az daha geldi. Bir yerde okumuştum üstüne görme diye birşey oluyormuş ama sanırım benim ki adet görmesi. Testteki silik çizgiden dolayı öyle düşünmüştüm
Hım karıştırmışım yorumlarıBen yazmıştım onu
Benim soluk çift çizgi çıktığı zaman aynı gün kan verdim beta 30du .bazen testler yanlış soluk çizgi olabiliyor zaten ardından adet görülüyorTamam teşekkür ederim fikriniz için Siz tekrardan kan verin bence emin olmak için
Demek ki benimkisi yanlış çizgiydi sonrasında kanamam oldu zaten teşekkür ederimBenim soluk çift çizgi çıktığı zaman aynı gün kan verdim beta 30du .bazen testler yanlış soluk çizgi olabiliyor zaten ardından adet görülüyor