• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testler beni delirtti!!

Inşallah hamilesindir:))

Bir hafta önce yaptığın testleri yok say. Çünkü adet tarihine neredeyse on gün varken yapmışsin. Bu kadar erken dönemde yapılan evde idrar testi doğru sonucu vermez

Bugün yaptığına bakacak olursak da, ikinci çizgi gayet net gözüküyor ama ilk on dk da mi cıktı acaba bu çizgi?

Adet gününden bir gün geçince tekrar dene bakalim testi. Çünkü hamileliğim en erken belirtisi adet gecikmesidir biliyorsun . Farklı marka testlere de bir bak

Rabbim sana en hayrli zamanda en hayrli şekilde bir bebek nasip etsin.:)

Test çok fazla idrardan dağılmış zaten ondan o çıkan çizgiler.
Kan verin kesin sonuç alırsınız

Yarın regl tarihim eğer olmazsam ilk işim kan vermek olacak çok heyecanliyim dua edin nolur.:dua::dua:

Merhaba arkadaşlar regl tarihime iki gün var 1 hafta önce sürekli kasık krampları içime kurt düşürdü sabah ve akşam iki test yaptım 2 çizgi belirdi her ikisindede 1 dakika sonra kayboldular sabah baktığımda ikisindede ikinci çizgiler incecik duruyodu neyse 1 hafta sonra yani bugün bi daha yaptım ilk baktığımda bi çizgi ibaresi yoktu bende camın kenarına bıraktım aradan 3 saat falan geçti merak ettim bi bakayım dedim ve sonuç bu beynim durdu artık zaman geçince dikkate almayın diyorlar ama daha önce yaptığım testlerde kesinlikle böyle bişeylerle karşılaşmadım yani hiç bi şekilde çizgi yoktu nolur yardımcı olun hamile olabirmiyim?
canim hamilesin

Back