- 11 Aralık 2020
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Sevdacelik123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yaptığım varmı yokmu belli olmadığı için 2.ci yaptığım bu adetimin bittiği gün birlikte olduk 11.gun bugün hastalık geçirmedim henüzVar gibi duruyo
Cok yasa yaaAdetinizin bittigi gun hamile kalirsaniz bu gerçekktenn baya bir supriz olur çunku bizler yumurtlama catlama patlama takip etmekten helak olduk![]()
Ay öyle midir hemen o günleri de degerlendireyim o zaman bir o gün kaldi çünkuCok yasa yaacatlatma patlama, supersin.Gecenlerde bir dr nin video suna denk geldim.Diyoki ,insanlar genel olarak, adet bitiminde hamile kalinmaz zannedip korunmasz iliski yasiyorlar,ama bu mumkundur diyodu.
![]()
Ewweeettttt.adet bitiminden itibaren ,10gunu , gun asiri degerlendir.Ay öyle midir hemen o günleri de degerlendireyim o zaman bir o gün kaldi çünku![]()
Herrrkesler günaşıri diyor neden acaba sebebini ogrenemedim. Eşim gun asiri evde yok ki sabah 9 da geliyor bazen işten ve nasil yorgun. Nasil olucak ama gunasiri yapamiyorjz diye mi acaba yaaEwweeettttt.adet bitiminden itibaren ,10gunu , gun asiri degerlendir.![]()
Ay öyle midir hemen o günleri de degerlendireyim o zaman bir o gün kaldi çünku![]()
Herrrkesler günaşıri diyor neden acaba sebebini ogrenemedim. Eşim gun asiri evde yok ki sabah 9 da geliyor bazen işten ve nasil yorgun. Nasil olucak ama gunasiri yapamiyorjz diye mi acaba yaa
Cunku, spermin kadinin icinde 48 saat yasayabildigi biliniyor.(Bazen de , cok daha iyi kaliteli sperm ler daha fazla yasayabilirmis.)Onun icinde gun asiri yasanan iliski de yumurtlama kacirilmaz , ne zaman catlarsa catlasin surekli icerde onu dollemeyi bekleyen hazirda sperm olur deniyor.Herrrkesler günaşıri diyor neden acaba sebebini ogrenemedim. Eşim gun asiri evde yok ki sabah 9 da geliyor bazen işten ve nasil yorgun. Nasil olucak ama gunasiri yapamiyorjz diye mi acaba yaa
Ama aksam yaparsak sonraki yumurta catlamayi da yakalar o zaman tabi saglikli bir sperm varsa. Ay ne biliyim yaa ne zor bu işler rabbim kimseyi sınamasın bakalim neler olucak ama gun aşiri yakalarsam yapistiricam pikiCunku, spermin kadinin icinde 48 saat yasayabildigi biliniyor.(Bazen de , cok daha iyi kaliteli sperm ler daha fazla yasayabilirmis.)Onun icinde gun asiri yasanan iliski de yumurtlama kacirilmaz , ne zaman catlarsa catlasin surekli icerde onu dollemeyi bekleyen hazirda sperm olur deniyor.
O kadar cok dr dinledim ki, biri de soyle diyodu.Zaten ozellikle iliski icin yumurta nin catlayacagi gunu beklemeyin. Mutlaka 1-2 gun oncesinde iliski olsun. Tek yumurtanin catlayacagi gun girilen iliski, yumurta nin kalitesini dusurur, bozar.Ben , buay, butun dr.leri dinledim.adet bitimindenn itibaren gun asiri, 2gunde bir, yumurtlama ya 2gun kala , yumurtlama gunu , Herseyi degerlendirdim.Ama aksam yaparsak sonraki yumurta catlamayi da yakalar o zaman tabi saglikli bir sperm varsa. Ay ne biliyim yaa ne zor bu işler rabbim kimseyi sınamasın bakalim neler olucak ama gun aşiri yakalarsam yapistiricam piki![]()
AhhO kadar cok dr dinledim ki, biri de soyle diyodu.Zaten ozellikle iliski icin yumurta nin catlayacagi gunu beklemeyin. Mutlaka 1-2 gun oncesinde iliski olsun. Tek yumurtanin catlayacagi gun girilen iliski, yumurta nin kalitesini dusurur, bozar.Ben , buay, butun dr.leri dinledim.adet bitimindenn itibaren gun asiri, 2gunde bir, yumurtlama ya 2gun kala , yumurtlama gunu , Herseyi degerlendirdim.Ayni Senin gibi dusundum ,,gun asiri yapmadigim icin mi acaba olmuyo diye.Adete 4gun kaldi.Normalde , adete 8-9 gun kala ,adet belirtilerim baslardi.Buay 4gun kala ,henuz ne adet , ne hamilelik belirtisi var.Gizemli bir hâl aldi durumum.Erken gebelik testi, yada normal testlerde yapmak istemiyorum. Cunku gecen sene erken gebelik testi ile ogrendim hamileligimi, ama kimyasal cikti.2.gebeligimide 6+3de ogrendim. Oda 8+5 de kalbi durdu. Onun icin hamile kalsam bile sevinemicem.
Amiinnn , cok sagol.Ewet dr videoAhhumarimmm bu defa şans senden yana olur ve saglikli bir hamileligin olur insallah. Cok az kalmiş regl gunune bakalim.
En iyisi ben de biraz dr videolari izleyeyim bakalim neler var. Elimden geldiginde degerlendiriyorum ben de gunleri. hayirlisi olsun
Amiinnn, cok sagol. Ewet dr video lari dinle.Cok sey ogreniyo insan o videolardan .Insaallah sende cok beklemezsin.Dualarim seninle.Ahhumarimmm bu defa şans senden yana olur ve saglikli bir hamileligin olur insallah. Cok az kalmiş regl gunune bakalim.
En iyisi ben de biraz dr videolari izleyeyim bakalim neler var. Elimden geldiginde degerlendiriyorum ben de gunleri. hayirlisi olsun