Bu test pozitif olabilir mi kafam karıştı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
675
247
İyi akşamlar. Ben bir test yaptım 2 saat önce. Adetim 2 gün gecikti beyaz akıntım var. İhtimal çok düşük çünkü korunuyoruz ama geri çekilme yöntemiyle. Yumurtlama döneminde 2 3 kere ilişki oldu. Sorun test. İlk yaptığımda ikinci çizgi çok silik göründü sonra baya silikleşti gözle zor görülyodu. Kuruduktan sonra biraz daha belirginleşmiş. İlk başta çıkmasa direk kuruma çizgisi diycem ama ilk dakikada bi çizgi gördüm bi fotoğrafa bakıp yorumlarsanız çok sevinirim
IMG_20240918_223910.jpg
IMG_20240919_070953.jpg

Kızlar buda sabah yaptığım test 2 dakikada böyle oldu sonra biraz daha silikleşti kamerada çıkmıyor ama gözle görülüyor sonraki halide varmıdır sizce ya
IMG_20240919_075132.jpg

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Ben bir test yaptım 2 saat önce. Adetim 2 gün gecikti beyaz akıntım var. İhtimal çok düşük çünkü korunuyoruz ama geri çekilme yöntemiyle. Yumurtlama döneminde 2 3 kere ilişki oldu. Sorun test. İlk yaptığımda ikinci çizgi çok silik göründü sonra baya silikleşti gözle zor görülyodu. Kuruduktan sonra biraz daha belirginleşmiş. İlk başta çıkmasa direk kuruma çizgisi diycem ama ilk dakikada bi çizgi gördüm bi fotoğrafa bakıp yorumlarsanız çok sevinirimEki Görüntüle 3480709
ilk dakikalarda çıkmış ise var gözüküyor
ama çok yeni şuan
adet gecikmesi de yaşıyorsunuz kan verin

Bu testin kendi çizgisi. Bende daha önce görüp pozitif sanmıştım. Farkındaysanız renk yok, kırmızı olması gereken kısmın sınırları belirginleşmiş sadece

İyi akşamlar. Ben bir test yaptım 2 saat önce. Adetim 2 gün gecikti beyaz akıntım var. İhtimal çok düşük çünkü korunuyoruz ama geri çekilme yöntemiyle. Yumurtlama döneminde 2 3 kere ilişki oldu. Sorun test. İlk yaptığımda ikinci çizgi çok silik göründü sonra baya silikleşti gözle zor görülyodu. Kuruduktan sonra biraz daha belirginleşmiş. İlk başta çıkmasa direk kuruma çizgisi diycem ama ilk dakikada bi çizgi gördüm bi fotoğrafa bakıp yorumlarsanız çok sevinirimEki Görüntüle 3480709 Eki Görüntüle 3480769
Kızlar buda sabah yaptığım test 2 dakikada böyle oldu sonra biraz daha silikleşti kamerada çıkmıyor ama gözle görülüyor sonraki halide varmıdır sizce ya
Eki Görüntüle 3480770
Sonucu ögrenebildinizmi benimde bugün öyle çıktıda

X