- 28 Şubat 2020
- 106
- 83
- Konu Sahibi pitircikkurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitifKızlar adete bir gün varken bu test pozitif mi kuruma çizgisi mi anlamadım bakar mısınız
Bence pozitif
Kac dakika icinde ciktiKızlar adete bir gün varken bu test pozitif mi kuruma çizgisi mi anlamadım bakar mısınız
Markasi ne canim testin. Kuruma cizgisinde pembelik olmaz ben pembelik goruyorum kac dakikada ciktiDaha koyu olması gerekmez mi bir de geç çıktı çizgi kafam çok karıştı dün yapmıştım hiçbir şey yoktu
Kac dakika icinde cikti
Markasi ne canim testin. Kuruma cizgisinde pembelik olmaz ben pembelik goruyorum kac dakikada cikti
Siz duşkayken test banyodamiydi buharlasma olabilir en kesin sonuc yarin iki test alip ayni idrarla iki test yapmak sabah ilk idrarla ama bence var hayirli olsunYa duşa girmeden önce yapıp kenara koydum. 10 dk duş aldım çıktığımda böyleydi. O kadar umutsuzdum ki hiç
akip etmedim elimde başka test de yok valla delircem he
Pozitif canım kan ver
Bencede pozitif canım belirtin varmıKızlar adete bir gün varken bu test pozitif mi kuruma çizgisi mi anlamadım bakar mısınız
Laboquick kuruma cizgisi cikarmiyo yalanci pozitif veren bi marka da degil guvenilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrarlayinLaquick kaset test internetten almıştım. 10 dk sonra çıktı diyebilirim. Öncesinde çok takip etmedim az önce de yazdım duştaydım
Siz duşkayken test banyodamiydi buharlasma olabilir en kesin sonuc yarin iki test alip ayni idrarla iki test yapmak sabah ilk idrarla ama bence var hayirli olsun
Hadi hayırlı olsun inşallahsağlıkla kucağınıza alırsınızAyy yarın sabah kan vereyim o zaman
Teşekkür ederim ben de öyle okuduğum için almıştım, umudum da yoktu size danışmak istedimLaboquick kuruma cizgisi cikarmiyo yalanci pozitif veren bi marka da degil guvenilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin
Amin teşekkür ederim inşallah sağlıkla olsunHadi hayırlı olsun inşallahsağlıkla kucağınıza alırsınız
İnsallah vardir yine yazin buraya birlikte bakalim bende merak ettimmmTeşekkür ederim ben de öyle okuduğum için almıştım, umudum da yoktu size danışmak istedim
Bencede pozitif canım belirtin varmı