Bu test pozitif mi negatif mi? Dikkatli bakar mısınız

Test negatif canım nerdeyse tüm idrar testlerinde ikinci kırmızı çizginin çıkacağı yerde çok çok silik bir iz görünür zaten beta hcg hormon u o bölge ile tepkime verip renk değişiyor diye biliyorum. Ayrıca evet üstüne görme diye bir şey vardır ama o esnada da beta hcg pozitif çıkar yani bebek varsa beta hcg vardır bebek yoksa beta hcg yoktur yani beta hcg niz negatif çıktıysa zaten gördüğünüz kan adettir eğer pozitif çıksa idi ve ilk iki üç ay tam da adet günlerinize yakın kanamanız olsa idi o zaman üstüne adet görmüş olurdunuz bilmem anlatabildim mi

Bazı testlerde genelde böyle grimsi beyaz çizgi olabiliyor. Anlattıklarınıza göre gebelik söz konusu değil. Çok kafaya takıyorsanız vakit ayırıp kan testi ile net sonuca ulaşacaksınız.
Peki bu grimsi çizgi birşey ifade ediyor mu?

Yarın yine yapıcam çıkar heralde.
50 günü geçti çünkü. 2hafta geçtikten sonra ilk alıp kafeye geçtim yaptım negatif. Ertesi sabah yaptım negatif gözüktü sonra c bölgesinde çift çizgi çıktı. Doktor da eczanedeki adamda bozuktur dedi. Bigün geçtikten sonra sabah yaptım o da negatif çıktı. En sonda bunu yaptım negatif dendi. Yarın da yaparım artık.

Hem ella kullanıyorum 2 saat içinde hemde yumurtlama dönemime daha çok vardı hemde adet oldum. Hamile çıkarsam şok yaşarım heralde.

Bende şüpheliyim ilk ağdet tarihi 27 Temmuz bitiş 6 Ağustos. Geçtiğimiz cuma yaptırdım yok. Bugün idrarda baktım tek çizgi. Seni anlıyorum Doktora git. Belki düzenleyici bir ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…