Bu test pozitif mi negatif mi? Dikkatli bakar mısınız

Derya220

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
30
3
1
ilişkimin üstünden 50 ye yakın gün geçti adette oldum. Test aldım akşam üstü yaptım negatif çıktı. Sonra test yaptım sabah ilk negatif çıktı sonrada c nin yanında 2 çizgi. bozuk dediler eczanedekiler. Ertesi gün bidaha yaptım bu sefer sabahtı negatif çıktı. Akşam da bidaha yaptım negatif gibi ama çok yakından bakınca bi çizgi görüyorum anlayadım başımı yedi sonunda paylaşmak istedim. Çok yakından bakarsanız beyazla gri renk arasında bi çizgi var. Adet olmama rağmen yapma sebebim internette adet görüp hamile kadınlar varmış strese girdim. Adetim 6 gün sürmüştü.

Eklentiler

• 20180831_213305.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 245
50 günde iki kez regl olursunuz nerdeyse.hamile olmaniz mümkün degil.testte negatif zaten

İlişki üzerinden 50 gün geçmiş
Hamile olsaydınız nerdeyse 4 haftalık olurdu son adet tarihini baz olarak yazıyorum.
Hamile değilsiniz.
İdrar testine de pek güvenmeyin
Çok kafanız karıştıysa kanda Bhcg baktırın

Malesef negatif :/ içiniz rahat etmiyorsa kan testi yaptırın.
Maalesef değil iyi ki negatif pozitif çıksa kriz geçirirdim heralde.
Kan testi yapabileceğim bir vakit yok idrar testleriyle idare ediyorum. İlişkiden 35 gün sonra adet oldum 2 hafta sonrada test yaptım

Bu test hep böyle canm malesef negatif bendede bu şekilde çıkmıştı geçen ay

29 haziranda adet olmuştum 4ünde bitti. 7 temmuzda ilişki yaşadık ella aldım 11 ağustosta adet oldum. 2 hafta sonrada test yaptım

Doğuruyorsun az kaldı.

Şaka bir yana,hayır canım hamile değilsin. Adet olduysan hamilelik ihtimali ortadan kalkmıştır.

Bazı testlerde genelde böyle grimsi beyaz çizgi olabiliyor. Anlattıklarınıza göre gebelik söz konusu değil. Çok kafaya takıyorsanız vakit ayırıp kan testi ile net sonuca ulaşacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…