silik duruyor testleri alt alta sıralasaydınız keskeKızlar bu adetimin 15. Günü testi ben yarın kesin pik olacak derken ertesi gün silikleşti bugün 19. Gün 2. Çizgi iyice yok oldu. Sizce bu test pik mi ? Bu ay gördüğüm en koyu bu oldu .Yoksa yumurtam yeterince büyüyemediğinden erken mi çatladı
silik duruyor testleri alt alta sıralasaydınız keske
Pik benceee değerlendirinBöyle en koyu bu oldu 15. Gün
Üzerinden 4 gün geçtiPik benceee değerlendirin
Aaa. Ee sonrasında devam ettiniz mi teste?Pik benceee değerlendirin
Aaa. Ee sonrasında devam ettiniz mi teste?
Canım testlerine bakdım aslında her ay biz kadınlar yumurtlama olmayabiliyo ama senin ilk attığın test pik değil ama pike yakın olmuş bı bilgim yok ama sen değerlendir gün aşırıEttim bugünü çekmedim 19. Gün çizgi yok oldu hala ediyorum
Teşekkür ederim bende pik göremediğimi düşünüyorum zaten döngünün 20. Gününe geldim iyice çizgi gitti ümidim bittiCanım testlerine bakdım aslında her ay biz kadınlar yumurtlama olmayabiliyo ama senin ilk attığın test pik değil ama pike yakın olmuş bı bilgim yok ama sen değerlendir gün aşırı
Peki bu ay olmaması sorun değil demi her kadının olabilir. Adetim düzenli , Pcos yok, bir çocuğum var yani hamile kalabiliyorumCanım testlerine bakdım aslında her ay biz kadınlar yumurtlama olmayabiliyo ama senin ilk attığın test pik değil ama pike yakın olmuş bı bilgim yok ama sen değerlendir gün aşırı
Yok canım bı sorun olmuyo bazen yumurta yeterince buyumuyo bazen yumurtlama olmuyor hakkında hayırlısı olsun .ilk cocugun kaç yaşındaPeki bu ay olmaması sorun değil demi her kadının olabilir. Adetim düzenli , Pcos yok, bir çocuğum var yani hamile kalabiliyorum
2 yaşındaYok canım bı sorun olmuyo bazen yumurta yeterince buyumuyo bazen yumurtlama olmuyor hakkında hayırlısı olsun .ilk cocugun kaç yaşında
Allah bagislasin canım benimde 15 aylık kızım var 2. Çocuk istiyoruz 2 aydan beri korunmuyoruz ondan mı bilmiyorim 2 aydır hep adetlerim gecikiyor adetim 21 Eylül'de gelmesi gerekiyodu halen gelmedi hamilede değilim geçen ayda böyle oldu korunmuyoruz diyemi böyle oldu yoksa kist mi var bilmiyorum yarın doktora gidicem bakalım 2 aydır niye böyle2 yaşında
İns hamile kalırsın bu ay2 yaşında
İnş canım sağolİns hamile kalırsın bu ay
Hamilelik oluşmuş muyduİnş canım sağol
Hamilelik oluşmuş muydu
Hayırlısı olsun inşallahOlmadı yumurtam kiste dönmüş adetle gitti