• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu test ne

zeynoyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2023
8
0
1
24
20230729_220704.jpg

Geçenlere idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim benden sadece kan ve idrar testi istediler ama böyle bir test daha yapmışlar. Bu ne testi? Karışmış olma ihtimali var mı?

Bakire olup olmadığımı sordular. Bakire olduğumu söyledim. Neden yapmışlar ki? Tam kan sayımının içinde mi var anlamdım
Hangi doktor bakire misin der ki, kadın doğum değilse?
Ne saçma . Belki bakire değilsin ama yıllardır hayatında kimse yok.
Ayrıca hamilelik testini hep yaptiriyorlar. Bir kere ben halsizlik,ateş sikayetiyle gitmiştim, doktor gebelik şüphesi var mı dedi. Yok dedim, idrar ve kan testi verdim falan filan. Sonra enabizdsn baktım gebelik testi de yaptırmış 😂😂 sözüme güvenemedi heralde

Hangi doktor bakire misin der ki, kadın doğum değilse?
Ne saçma . Belki bakire değilsin ama yıllardır hayatında kimse yok.
Ayrıca hamilelik testini hep yaptiriyorlar. Bir kere ben halsizlik,ateş sikayetiyle gitmiştim, doktor gebelik şüphesi var mı dedi. Yok dedim, idrar ve kan testi verdim falan filan. Sonra enabizdsn baktım gebelik testi de yaptırmış 😂😂 sözüme güvenemedi heralde
Kadın doğuma gittim tabiki idrar yolları vajinal rahatsızlıklar için direkt oraya gidiyorum

Doktor nasıl şak diye bakire misin diye soruyor oda çok tuhaf. Genelde cinsel olarak aktif olup olmadığın soruluyor
Yok bakire misin diye sordu bende evet dedim o da ona göre kontrol yapacağını söyledi. Eğer bakire olmasaydım. Direkt elle bakacaktı. Ama öyle olunca idrar ve kan istedi

Back