Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı hastanede.Muayene oluyorum.Eki Görüntüle 3279120
Geçenlere idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim benden sadece kan ve idrar testi istediler ama böyle bir test daha yapmışlar. Bu ne testi? Karışmış olma ihtimali var mı?
Hamilelik testi diyor.Eki Görüntüle 3279120
Geçenlere idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim benden sadece kan ve idrar testi istediler ama böyle bir test daha yapmışlar. Bu ne testi? Karışmış olma ihtimali var mı?
Bakire olup olmadığımı sordular. Bakire olduğumu söyledim. Neden yapmışlar ki? Tam kan sayımının içinde mi var anlamdımHamilelik testi diyor.
Aa gerçekten mii ne güzellBende aynı hastanede.Muayene oluyorum.
Belki suphelenmistir doktor.Bakire olup olmadığımı sordular. Bakire olduğumu söyledim. Neden yapmışlar ki? Tam kan sayımının içinde mi var anlamdım
Genel cerrahi de muayene oldum.Aa gerçekten mii ne güzell
Hangi doktor bakire misin der ki, kadın doğum değilse?Bakire olup olmadığımı sordular. Bakire olduğumu söyledim. Neden yapmışlar ki? Tam kan sayımının içinde mi var anlamdım
Kadın doğuma gittim tabiki idrar yolları vajinal rahatsızlıklar için direkt oraya gidiyorumHangi doktor bakire misin der ki, kadın doğum değilse?
Ne saçma . Belki bakire değilsin ama yıllardır hayatında kimse yok.
Ayrıca hamilelik testini hep yaptiriyorlar. Bir kere ben halsizlik,ateş sikayetiyle gitmiştim, doktor gebelik şüphesi var mı dedi. Yok dedim, idrar ve kan testi verdim falan filan. Sonra enabizdsn baktım gebelik testi de yaptırmış sözüme güvenemedi heralde
Hamilelik testi yapmışlar işte? Ne şikayetiniz vardı kiEki Görüntüle 3279120
Doktor nasıl şak diye bakire misin diye soruyor oda çok tuhaf. Genelde cinsel olarak aktif olup olmadığın soruluyorBakire olup olmadığımı sordular. Bakire olduğumu söyledim. Neden yapmışlar ki? Tam kan sayımının içinde mi var anlamdım
Yok bakire misin diye sordu bende evet dedim o da ona göre kontrol yapacağını söyledi. Eğer bakire olmasaydım. Direkt elle bakacaktı. Ama öyle olunca idrar ve kan istediDoktor nasıl şak diye bakire misin diye soruyor oda çok tuhaf. Genelde cinsel olarak aktif olup olmadığın soruluyor
Yanma ve akıntıHamilelik testi yapmışlar işte? Ne şikayetiniz vardı ki