- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- 28
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağılma olmuş ama zaten olması gereken yerde değilArkadaşlar adetimin ilk günü bugün olmam gerekiyordu sabah test yaptım yarım saat içinde böyle oldu böyle bişeyle karşılaşan var mı
Bence bozuk yeni bir test yap canım emin olursunArkadaşlar adetimin ilk günü bugün olmam gerekiyordu sabah test yaptım yarım saat içinde böyle oldu böyle bişeyle karşılaşan var mı
Arkadaşlar adetimin ilk günü bugün olmam gerekiyordu sabah test yaptım yarım saat içinde böyle oldu böyle bişeyle karşılaşan var mı
Aslında çok basit Dediğiniz gibi varsa vardır yoksa yoktur zaten varsa beş 6 dakika içinde belli oluyor muş ama psikolojikmen illa yalancı pozitifi bile bile arıyorumVarsa 5 dk içinde genelde belli oluyor
Aslında çok basit Dediğiniz gibi varsa vardır yoksa yoktur zaten varsa beş 6 dakika içinde belli oluyor muş ama psikolojikmen illa yalancı pozitifi bile bile arıyorum
Aslında çok basit Dediğiniz gibi varsa vardır yoksa yoktur zaten varsa beş 6 dakika içinde belli oluyor muş ama psikolojikmen illa yalancı pozitifi bile bile arıyorum
Hayır olmadımadet oldunuz mu peki
Hayır olmadım