Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik icin 5 degerinden yüksek olmasi lazim sizin 2 küsur cikmis o zaman hamile değilsiniz
gecikti 10 gün oldu ben anlamıyorum çok heyecanlıyım 2.72 de yazıyor bi anlam veremiyorum teşekkür ediyorumHamilelik icin 5 degerinden yüksek olmasi lazim sizin 2 küsur cikmis o zaman hamile değilsiniz
10 gün oldu gelmedi başım sürekli dönüyorGecikmeniz var mı?
teşekkür ediyorum 10 gün geçti5ve altı değerler negatif yani sizinkide negatif.
10 gün gecikmeyle bu değer olmaz.teşekkür ediyorum 10 gün geçti
inşallah teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin10 gün gecikmeyle bu değer olmaz.
En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırsınız umarım.
teşekkür ediyorum aynen ama ne zamandır hep müjdeli haber bekliyoruz yine olmadı galibaBu gecikmeler insanı deli ediyor:)
Bende korunmayı bıraktığım zaman 3 ay 10-4-3gunler gecikme oldu hep umutlandım sizin yeni deneme mı?
Evet bende öyleyim kafaya takmaktan mı oluyo anlamıyorumteşekkür ediyorum aynen ama ne zamandır hep müjdeli haber bekliyoruz yine olmadı galiba
biz hep heves ediyoruz sonuç hep negatif belki biz de çok kafaya takıyoruzEvet bende öyleyim kafaya takmaktan mı oluyo anlamıyorum
bende ona benzer bir şey kullanıyorumBende bu ay kullanmaya başladım thancss women