• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu tesettürlü kıyafetlerden hangisi nikah için uygun sizce ? yardım lütfen

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Arkadaşlar ben nikahımda sizce bunlardan hangisini giyeyim ya da bunların dılşında bi tercih mi yapmalıyım ? Bana yardımcı olurmusunuz ?

1---bunu yaptırırsam eger beyaz elbise pembe kuşak ve şal olacak siyah degıl---

$a (1).jpg

2---bunu yaptırırsam eteğini biraz daha uzun yaptırırım......

$a (16).jpg $a (12).jpg $a (14).jpg $a (11).jpg $a (10).jpg

3---bunuda çok beğeniyorum----- $a (6).jpg

4--- $a (15).jpg

5--- $a (13).jpg

6--- $a (9).jpg

7--- $a (8).jpg

8--- $a (7).jpg

9--- $a (5).jpg $a (4).jpg

10--- $a (2).jpg $a (3).jpg

11--- $a (17).jpg

Aynı moda evlerini takip ettiğimiz belli canım..:9::9:
Ben bu sezon 7 ve 8 e bayılmıştım..Tabii boyuna ve kilona uygunsa..Proporsiyonun düzgün olması gerekli bu elbiseler için..Bende arkadaşımın nikahına istedim ama son zamanlarda biraz kilo aldığımdan kısa ceket yakışmıyor bana mesela..
Sana kolaylıklar diliyorum kendine iyi bak..

Aynı moda evlerini takip ettiğimiz belli canım..:9::9:
Ben bu sezon 7 ve 8 e bayılmıştım..Tabii boyuna ve kilona uygunsa..Proporsiyonun düzgün olması gerekli bu elbiseler için..Bende arkadaşımın nikahına istedim ama son zamanlarda biraz kilo aldığımdan kısa ceket yakışmıyor bana mesela..
Sana kolaylıklar diliyorum kendine iyi bak..

millstone cnm çok zayıfım aslında zayıf olmakta pek iyi değil emanet gibi durmasından korkuyorum acıkcası benim boyum 1.74 kilom = 53 nikahıma az kaldı o zamana kadar 3-5 kılo alabilirsem daha iyi olacak :)

bence kesinlikle 7,birde düğün yapıp gelinlik giyeceksen beyaz hiç düşünme,farklı olsun:34:

Arkadaşlar ben nikahımda sizce bunlardan hangisini giyeyim ya da bunların dılşında bi tercih mi yapmalıyım ? Bana yardımcı olurmusunuz ?

canım vucut yapını blmiyorum am 1,3,7,8,9 cok güzel görünüyor. nikah için de uygun. vücut tipine göre bunlardan birini seçmeni öneririm. inş gönlune göre olur..

Back