Bu terste bir işlik var !?

limonata76

Polis Yareni- 127•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
234
189
53
31
Sorun ayaklarım. 1 yıl öncesine kadar 37 numara giyiyordum. Tam oluyordu. Gittikçe 37 numara ayakkabılar büyük gelmeye 36ysa dar oluyordu 36.5 oldu kısacasıı. Sonra 36 ya düştü. Şuan 36 giyiyorum 37 numara ayakkabılar ayağımdan çıkıyor. Ayakkabı kalıplarıyla alakası yok hiçbir 37 numara olmuyor. Çok tuhaf değil mi? Ayaklarım adına endişelenmeye başladım, doktorluk bir durum mu daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ki

Hangi elinizi kullanıyorsanız o elinizin diğer elinize göre daha büyük olması gerekiyor. Bu arada yüzüğüm parmağıma tam olurken şuan büyük geliyor o da var siz söyleyince aklıma geldiellerim de küçülüyor sanırım

Çok teşekkürler :) sanırım kiloyla alakalı bende öyle düşünüyorum. Yinede doktora görünücem ayaklarım 32ye falan düşmeden

Kilodandir diye dusunuyorum sizin sorunu ama sorun degil ne guzel kuculmus ayaklar.duzenlwdim yazimi da evet sag parmaklar baska sol parmklar baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…