bu tembel pko luya yol gösterin. öz. soğan kürcüler ve maydanoz süt buharcılar :)

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
ben iki yıllık evliyim. çocukları çok seviyorum. evlenince hemen yaparım diyordum ama maddi durumlar iyi olmadığından 8 ay korundum. sadece ilk ay hapla korundum. o da hapları düzenli kullanamıyordum hep yarıda bırakıyordum. sonra hap kullanmayı bıraktım. şu anda 13 aydır falan korunmama rağmen çocuğum olmadı.

ilk aylar hemen çocuk olur sanıyordum sonra her adetten sonra üzülüyordum. bu arada devlet hastanesinde doktorlara gittim ben hamile kalmayı düşünüyorum diye. ama doktorlar dikkate almadı. folik asiti bile zorla yazdırdım. vitamin testi falan hiç yapmadılar. neyse 8. ayda özel hastaneye gittim. kadın dedi ki sende polikistik over sendromu var. yumurta vakti olmasına rağmen yumurta oluşmamış. eşimin sperm testlerini istedi. onun ki normalddi. bana sadece adet düzenlemek için bir hap verdi. 4 ay daha bekleyelim bu süre içinde kendiliğinden hamile kalabilirsin. yumurtalıkları yormayalım dedi.

o verdiği hapı düzenli kullanamadım. hap kullanmada sıkıntım var. unutuyorum hep. kansızlık ve b vitamini eksiliği de var. onların hapını da kullanmayı hep unutuyorum. çalışıyorum yoruluyorum. hep unutuyorum. tembellik de var biraz.

neyse ben bu hapı ilk ay biraz kullandım sonra kullanmadım. benim adet 40 günde bir olurdu. artık düzenli 30 günde mi ne oluyor. her ay aynı gün oluyor. tekrar doktora gitmem lazım ama henüz gidemedim.

bu arada araştırmalarımda soğan kürü ve maydanoz süt buharını okudum. soğan kürü 3 ay falan yapmak gerekiyor diye uzun geldi bana. maydanozu da yapamadım bi türlü. kalmamak falan gerekiyormuş ya. üşütmemek gerekiyormuş.

bu ay soğan kürüne başlayacaktım ama hala başlayamadım. napimm ya. uzun oldu ama.yol gösterin bana...

canım yapacağın şey önce haplarını düzenli kullanmak doktorun dediklerini yapmazsan nasıl olacakki.madem hamile kalmak için tedaviye ihtiyacın var ne denilirse uygulayacaksın.sonra inşallah olur.üşenip herşeyi aksatırsan nasıl olacakki

ilaçtan ziyade bu doğal yöntemlere mi başvursam die kararsızım. hem üşengeçlik var hem yoğunluk ve yorgunluk.

bende pkoluydum 3 yıldır doğum kontrol hapları ve glucuphage kullanıyordum eylül ayında doğum kontrol kapını bıraktım hergün bi bardak civan perçemi içtim ve her sabah 9 da glucuphage içtim ve bugün kan testi yaptırdım hemde korunmadan bi kere ilişkiye girmiştik veee hamileyimmm içinizi ferah tutun kızlar bana da doktorlar cocugun zor olur dediler tedavi gerekir dediler mevlam istesin yeterki veriyor

canım yanlış anlama anlama hapı bile içmeye üşeniyorsan bitkisel kürleri nasıl yapıcaksınki
bence tekrar doktoruna gidip önce ilaçlarını kullan maydonoz kürü değil ama ben şu anda incir kürü yapıyorum benimde adetlerim düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…