Gelinlik Modelleri bu tarz gelinlikler herkese yakışırmı ??

tatlım bence mınyon tıplı yada derlı toplu vucut hatlarına sahip bayanlara çok yakısır

bu kesimler ne çok kabarık, ne de çok dar. o yüzden her vucüt tipine gider diye düşünüyorum. tabi ki güzel bir vucütta daha güzel duracaktır, ama kusurlarımız olsa da fena durmaz bence...

tşk ederim canım. peki son bir şey daha sorcam yukarıdaki gelinliklermi yoksa bu eklediğimmi???
çok oldum ama karar vermem gerekiyorda :S

cnm beğendiğin gelinlikler çok hoş ama üstünde görmeden karstünde güzelar verme bence karşıdan güzel gözüküp güzel durmayabilir çünkü

Evet kesinlikle üzerinizde deneyip karar verin..Bazen çok mükemmel olan modeller üzerimizde hoş durmayabiliyor..Bu size yakışmayacagından değil, kesiminden, modelinden v.s oluyor..

En son paylaştığınızı ben daha çok beğendim bu arada.

ne kısa ne uzun orta boylu mınyon tıplı azcıkta etıne dolgun olucaksın ebnce..ya hem önemlı olan ustunde nasıl durdugu sonucta denedın mı?

hayırlı olsun diyorum şimdiden mutluluklar
ben 2.olarak eklediğin gelinliği daha çok beğendim.ama yinede vücuduna uyan hangisi olur bilemem ona sen karar vericeksin.
ben olsam 2.yi alırım nacizane fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…