- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim Birincisi merakla beklenen Büyük Final gerçekleşti. Bu Tarz Benim Büyük Finalinde kazanan isim kim oldu? Bu Tarz Benim yarışmasının birincisi hangi isim oldu? Bu Tarz Benimde ödülü kim kazandı? Merakla beklenen Bu Tarz Benim büyük final ile ilgili bütün detaylar haberimizde…
Show TV ekranında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının Büyük Finali bu akşam ekrana geldi. Yayınlandığı günden beri Türkiye gündeminin önemli tartışma konularından birisi haline dönüşen Bu Tarz Benimde birinci belli oldu. Adeta tüm Türkiye’nin kitlendiği Bu Tarz Benim büyük finalinde kazanan isim kim oldu?
Hafta içi her gün Show TV ekranında yayınlanan ve cumartesi akşamları da eleme gecesi düzenlenen Bu Tarz Benim birinci sezonu sona erdi. Bu Tarz Benimde 13 kadın yarışmacı giyim tarzları ile jüri karşısına çıkıyor ve aldıkları yıldızlara göre yarışmada kalmaya hak kazanıyordu. Eleme gecesinde ise jüriden en düşük puanı alan ve yarışma arkadaşlarının elenmesini istediği isim jüri karşına yeniden çıkıyordu. Jürinin kararına göre her hafta bir yarışmacı Bu Tarz Benime veda ediyordu. Jüri üyeliğini ise ünlü modaca Nur Yerlitaş, stil ikonu İvana Sert ve ünlülerin kuaförü Kemal Doğulu yaparken Bu Tarz Benim’in sunuculuğunu ise Öykü Serter üstleniyor.
Bu Tarz Benimde yarışmacılar sadece giyim tarzları ile değil aynı zamanda yaşadıkları tartışmalarla da gündemden düşmedi. Sosyal medya üzerine geniş kitleler tarafından desteklenen yarışmacılar, Bu Tarz Benim dışında dizi ve programlarda da yer almaları ile dikkat çekti. Rekabetin fazla olduğu ve yarışmacılar arasındaki kıskançlığın gözle görülür şekilde yansıtıldığı Bu Tarz Benimde birinci sezonun sonuna Büyük Final gecesi ile gelindi. Peki, Bu Tarz Benim yarışmasının birincisi hangi isim oldu?
Bu Tarz Benim Final 1. TUR
Ezgi Baylar
Hande Yener - 4
Kemal Doğulu - 4
İvana Sert - 4
Uğurkan - 4
Nur Yerlitaş - 4
1. TUR
Ayşenur Balcı
Hande Yener - 4
Kemal Doğulu - 4
İvana Sert - 4