• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu takımı istiyorum bakalım begencekmisiniz ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Merhabaa kızlar mobilyaları ikeadan baktık pazar günü ama bizi nakliye montaj değil baya aştı o yüzden evgöre bakmak istedim. Şimdi bu takımın mavi- Bej olanını alıcaz büyük ihtimalle nişanlımla çok beğendik bu takımı aşağıdaki mavi fon perde ve beyaz tülle tamamlamayı düşünüyorum halı olarak düşünmeim henüz , şimdilik fikrim böyle evimi country tarzında döşemeyi düşünüyorum ama salonu çiçekli yapmak istemiyoum açıkçası oturma odası nı o şeklide kullancam bütün odalar birbirine benzesin istemiyorm ayrıca yastıklarınıda begendim renkli oluşu hoşuma gitdi salon biraz daha retro olabilir diye düşündüm . Bakalım siz ne düşünüceksiniz?

Ayçiçek Koltuk Takımı | Koltuk Takımları Fiyatları

Bunlarda perde için düşündügüm mavi fonlar ..

$images (1).webp$images.webp$images (2).webp

canım güzel aslında ama bence bu yastıklı koltukları kullanmak biraz zor oluyor ne bileyim sürekli düzetmesi falan ama içine sindiyse eğer al tabi ki :) mutluluklar şimdiden :)

bnce çok güzel bir takım bende beğenerek bakıyorum hep dediğin gibi turkuaz beyaz gayet uyumlu olur ve perdenide beyaz tül mavi fon ile tamamlarsın aksesuarlarınıda yine turkuaz rengi seçersin çok ferah olur halı olarak sanırım sade beyaz bu kombinasyonu güzel tamamlar

canım güzel aslında ama bence bu yastıklı koltukları kullanmak biraz zor oluyor ne bileyim sürekli düzetmesi falan ama içine sindiyse eğer al tabi ki :) mutluluklar şimdiden :)
Yastıksız koltuk hoş olmaz bence içime çok sindi teşekkür ederim yorum için :)

kansu
bnce çok güzel bir takım bende beğenerek bakıyorum hep dediğin gibi turkuaz beyaz gayet uyumlu olur ve perdenide beyaz tül mavi fon ile tamamlarsın aksesuarlarınıda yine turkuaz rengi seçersin çok ferah olur halı olarak sanırım sade beyaz bu kombinasyonu güzel tamamlar​

Bencede uyumlu olur kansu evet beyaz halı bu kombini tamamlar diye düşünüyorum bende bakalım artık
:17:

Bence çok hoş perdelerle de gayet uyumlu olur yani.

perde olarak ben kırık beyaz zebra stor ve kruvaze tül yaptırdım salona. hem ilerde mobilyaları değiştirsem de perdeleri kullanabilirim hem de zamanla sıkmaz diye düşünüyorum. mavi sıkabilir zamanla da tabi sen bilirsin canım benimki bir fikir :34:

Son düzenleme:
bu arada halı baktın mı bilmiyorum da halılarımı aldım birkaç gün önce. turkuaz-mavi tonlarında çok güzel halılar gördüm kataloglarda. ben pudra tonları arıyordum zor buldum ama salonu mavi yapsam ne güzel halılar varmış ya diye geçmişti içimden:emir_bebek:

bu arada halı baktın mı bilmiyorum da halılarımı aldım birkaç gün önce. turkuaz-mavi tonlarında çok güzel halılar gördüm kataloglarda. ben pudra tonları arıyordum zor buldum ama salonu mavi yapsam ne güzel halılar varmış ya diye geçmişti içimden:emir_bebek:
yok canım bakmadım daha , bakıcaz artık inşallah :17:

maviyi ya da herhangi bir rengi çok seviyor olabilirsiniz fakat tüm odayı o rengin tonlarıyla üstelik çok yakın tonlarıyla döşemeniz boğucu olacaktır.ilk anda herkese çok uyumlu gelebilir fakat çok karakteristik olduğundan ileride sizi sıkabilir.ne kadar ileride bilemem tabi.ve bir de sadece iki renkle -örneğin beyaz ve mavi- concept oluşturulamaz.aynı zamanda birkaç da desenli bişiler kullanmak gerekir,her şey düz.sadece farklı renkte yastık vs hareket katmaz,desen de düşünülmeli araya.bu modern bir oda,geometrik bişeyler olabilir mesela..

maviyi ya da herhangi bir rengi çok seviyor olabilirsiniz fakat tüm odayı o rengin tonlarıyla üstelik çok yakın tonlarıyla döşemeniz boğucu olacaktır.ilk anda herkese çok uyumlu gelebilir fakat çok karakteristik olduğundan ileride sizi sıkabilir.ne kadar ileride bilemem tabi.ve bir de sadece iki renkle -örneğin beyaz ve mavi- concept oluşturulamaz.aynı zamanda birkaç da desenli bişiler kullanmak gerekir,her şey düz.sadece farklı renkte yastık vs hareket katmaz,desen de düşünülmeli araya.bu modern bir oda,geometrik bişeyler olabilir mesela..
Fikriniz için çok teşekkür ederim degerlendircem :17:

Mavi değil de daha açık renk olan turkuaz çok sık ve modern olur bence ve krem gri beyaz gibi her renkle uyum sağlar mavi de hoş olur sakin bi renk tonu ama tonu koyu olursa boğar ;)

Back
X