Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Takımı Çok Beğendim.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok güzelmiş canım ama deri sanırım.deri kullanıslı olmuyor diye duymustum ama modeli fln cok güzel.. kitaplık vs de var. cok güzel..
Mutlu günlerde kullanırsın inşallah..:)

Sağol canım.Oturulcak ve dayanılcak minderler ithal süet,diğer bütün yerleri krokodil desenli deri.Ben sadece internetten baktım,buldum,yerine gidip görmedim henüz.

Oldukça güzel beğendim bende ama deri oluşu yazın çok terletir koyu renk güzel aslında kiri belli etmez ama tozu felaket belli ediyor ben çok pişmanım koyu renk konusunda modeli hoş yaa tabi senin zevkin önemli olan

ben çok beğendim, çok modern canım...
perde, halı kombinasyonunu da iyi ayarlarsanız muhteşem olur..
iyi günlerde kullanmanız diileğiyle, sevgiler..opuyorumnanaktan

model gusel ama renk çok koyu geldi bana. Ya bir de bende salona köşe alıp almama konusunda kararsızım wallaaa:sinifsinif: ama salona köşe almasam da bir yerlerim şişecek gibi geliyor:)) daha şimdiden
düşünüorum walla.
bana sorarsan cnm deri alma,ren olarak biras daha yumuşak renkler olabilir, salona köşe alcaksan illa puf ya da berjer al derim ben, parayı hiç düşünmesem köşe takımını kombinleyecek parçalarıda alırım, ve köşe takımı alıp almama kararsızlığından hemen vazgeçerdim. eger senin böle bi derdin yoksa hiç düşünme al

Modeli çok güzelmiş,hem farklı hem şık.bende köşe takımlarına bayılıyorum ama oturma odası kurucaksan oraya köşe takımı al,sadece salonun olucaksa bence oraya köşe takımı alma,çok kullanışlı olmaz benim fikrim tabi bu.

canım link kırılmış galiba, göremiyoruz şimdi bakınca.. ama yorumlara bakılırsa herkes beğenmiş. Allah evinin alışverişlerinde gönlüne göre versin :)

evet link görülmüyor ama anladığım kadarıyla yataş karel köşe tkımından bahsediliyor...eğer oysa valla ben çok beğendim.bende evime ya yataş karel köşe takım alacaım ya da istikbal calvin köşe takımı....

Back
X