Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Takım Sizce Güzel mi Çok Kararsız Kaldım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Arkadaşlar sizce salon için uygun olur mu? rengi çok şeker ama ne bileyim daha klasik bir renk mi tercih etmeliyim diye kararsız kaldım
yorum yaparsanız sevinirim

Kanepelerin oturma kısımları da açık renk olsaymış hoş olurmuş bence. Hem desen hem de iki renk kullanımı bana biraz karmaşık geldi. Ama ben büyük eşyalarda desenden fazla hoşlanmıyorum, ondan da hoşuma gitmemiş olabilir.

evet koltukların oturma kısımları bencede açık renk olsaymıs daha hoş olurmuş.. kaplatabiliyosan kumasla öyle imkanları varsa öyle yaptır onun dısında renkleri desenleri güzel begendim

bence güzel zaten sen rengini değiştirebilirsin beğenmediysen model olarak şık yani

bence kesinlikle çok basit duruyor, daha sade ve şık şeyler bulabilirsiniz.kesinlikle yanlış parçalar.şimdi buna uysun diye pembe mor halı,perde filan aynı tonlar..bir daha düşünün derim..renk girince bir odayı basitleştirmemeli...üstelik tonlar çok yanlış kullanılmış,hiç bir karakteri yok..mobilyaların tabi...

bence çok güzel cıvıl cıvıl çiçek gibi bir evin olsun istiyorsan bu tarzlardan vazgeçme derimhiçte basit değil gayet güzel bir takım

bence çok tatlı bi model.aynı renkler de perde de yaptırırsın çok şık olur

Arkadaşlar sizce salon için uygun olur mu? rengi çok şeker ama ne bileyim daha klasik bir renk mi tercih etmeliyim diye kararsız kaldım
yorum yaparsanız sevinirim

Eki Görüntüle 793219

benim oturma odası takımım bu :) salona daha klasik birşey aldık, çok da klasik değil gerçi oturma odası olarak da kullanılabilinir de renkleri falan daha ağır olanını aldık.. ilk bakışta vurulmuştum bu takıma ben, eşim pahalı diye pintilik yapacaktı başta ama aldırdım

Ben begendim canım , fiyatını öğrenebilirmiyim ? İlla salona klasik alıncak diye birşyyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…