Arkadaşlar sizce salon için uygun olur mu? rengi çok şeker ama ne bileyim daha klasik bir renk mi tercih etmeliyim diye kararsız kaldım
yorum yaparsanız sevinirim
Arkadaşlar sizce salon için uygun olur mu? rengi çok şeker ama ne bileyim daha klasik bir renk mi tercih etmeliyim diye kararsız kaldım
Kanepelerin oturma kısımları da açık renk olsaymış hoş olurmuş bence. Hem desen hem de iki renk kullanımı bana biraz karmaşık geldi. Ama ben büyük eşyalarda desenden fazla hoşlanmıyorum, ondan da hoşuma gitmemiş olabilir.
Kanepelerin oturma kısımları da açık renk olsaymış hoş olurmuş bence. Hem desen hem de iki renk kullanımı bana biraz karmaşık geldi. Ama ben büyük eşyalarda desenden fazla hoşlanmıyorum, ondan da hoşuma gitmemiş olabilir.
evet koltukların oturma kısımları bencede açık renk olsaymıs daha hoş olurmuş.. kaplatabiliyosan kumasla öyle imkanları varsa öyle yaptır onun dısında renkleri desenleri güzel begendim
bence kesinlikle çok basit duruyor, daha sade ve şık şeyler bulabilirsiniz.kesinlikle yanlış parçalar.şimdi buna uysun diye pembe mor halı,perde filan aynı tonlar..bir daha düşünün derim..renk girince bir odayı basitleştirmemeli...üstelik tonlar çok yanlış kullanılmış,hiç bir karakteri yok..mobilyaların tabi...
benim oturma odası takımım bu :) salona daha klasik birşey aldık, çok da klasik değil gerçi oturma odası olarak da kullanılabilinir de renkleri falan daha ağır olanını aldık.. ilk bakışta vurulmuştum bu takıma ben, eşim pahalı diye pintilik yapacaktı başta ama aldırdım