valla ben beğenmedim canım,bana biraz kaba geldi bu desenler
bu bir zevk ve tarz meselesi,soyut resimleri bende sevmem.Evimde asılı olan tabloların,objelerin bir anlamı,o olmazsa bir hatırası olmalı,baktıgımda bana bir seyler hissettirmeli.Onemli olan renk uyumu degil o kadar,onemli olan size neler hissettirdigi.Bana cok karısık duygulari,karamsar bir ruh halini cagristiriyor bu tablo.Ama siz baktıkca mutlu oluyorsanız hic sormanıza bile gerek yok,yıllarca her gun ve saatlerce bu tabloya bakacak olan sizsiniz,bıkmadan usanmadan bakabilirim diyorsanız sorun yok.Saglıcakla
Eki Görüntüle 392951 Eki Görüntüle 392952 sizce bu tablolar vizon rengi modern koltuklar, koyu kahve düz bir halı, ceviz desenli üst tablası ahşap ayakları metal bir yemek masası, beyaz deri sandalyeli bir salonda hoş olurmu ? vizon rengi koltuğun arkasında kalacak şekilde asılacak ve petrol mavisi kırlentler düşünüyordum bu tabloda o renk çok azınlıkta kalmış abzürt olurmuki? henüz mobilyalarım eve gelmediği için anlatarak gözünüzde canlandırmaya çalşıyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama çok arada kaldım bu tabloları kendi başına çok beğenmiştim ama şimdi hepsini kafamda bağdaştıramıorum!! yada direkt tablolar güzelmi bunada yorum yapsanız yeterli değiştirsemmi çok kararsızım
Eki Görüntüle 394651 Eki Görüntüle 394652
Sağdaki Van Gogh - Blossoming almond tree
Sitede,çeşitli boyları ve 3 parçalısı da var.
Soldaki de yeni evli bir çifte çok uygun gibi geldi bana...
Petrol mavisine uygun olarak bir çırpıda bunları buldum.
Bence acele etme,mutlaka hem uyan,hem güzel bir tablo bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?