Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu tablolar sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
sizce bu tablolar vizon rengi modern koltuklar, koyu kahve düz bir halı, ceviz desenli üst tablası ahşap ayakları metal bir yemek masası, beyaz deri sandalyeli bir salonda hoş olurmu ? vizon rengi koltuğun arkasında kalacak şekilde asılacak ve petrol mavisi kırlentler düşünüyordum bu tabloda o renk çok azınlıkta kalmış abzürt olurmuki? henüz mobilyalarım eve gelmediği için anlatarak gözünüzde canlandırmaya çalşıyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama çok arada kaldım bu tabloları kendi başına çok beğenmiştim ama şimdi hepsini kafamda bağdaştıramıorum!! yada direkt tablolar güzelmi bunada yorum yapsanız yeterli değiştirsemmi çok kararsızım

valla ben beğenmedim canım,bana biraz kaba geldi bu desenler

yaa:44: ben desenden ziyade renklere takılmıştım ama buda farklı bi bakış açısı oldu çünkü cicili bicili çiçekli böcekli tablolardan ziyada soyut,modern,olucaksada kaliteli reprodüksiyon tablolar seviyorum bende bu renkler salonu kapatırmı yada mobilyaların rengiyle uyum yakalayabilirmi onun çelişkisinde kalmıştım....:44: ama 40 kişiden bi kişi yorum yapmış çok yardımcı oldunuz yanii

ben soyut şeyleri severim.. bu tablolarda hoşuma gitti.. bence renkleri de gayet uygun anlattığına göre.. birebir aynı renkler olmasın zaten, o zaman çok boğar birbirini..
ama en önemlisi, biz ne dersek diyelim, sizin içinize sinmesi

Son düzenleme:
bu bir zevk ve tarz meselesi,soyut resimleri bende sevmem.Evimde asılı olan tabloların,objelerin bir anlamı,o olmazsa bir hatırası olmalı,baktıgımda bana bir seyler hissettirmeli.Onemli olan renk uyumu degil o kadar,onemli olan size neler hissettirdigi.Bana cok karısık duygulari,karamsar bir ruh halini cagristiriyor bu tablo.Ama siz baktıkca mutlu oluyorsanız hic sormanıza bile gerek yok,yıllarca her gun ve saatlerce bu tabloya bakacak olan sizsiniz,bıkmadan usanmadan bakabilirim diyorsanız sorun yok.Saglıcakla

tablonun rengi çok koyu o nedenle hoş deil açık renk olsaymış belki farklı olurdu

Aynen katılıyorum...

Tablodaki renklerin mobilyalarla uyumundan ziyade,sana ne hissettirdiği önemli.
Tablodaki renkleri uydurmaya çalışma bence.

Yani şöyle düşün...Bir ressam tablo yaparken,yeşilli resim çok yaptım,bir dahakine pembeli yapayım demez.

Tablo bana da karamsar geldi.Koyu renkler ortada düğüm olmuş gibi bir his...

teşekkürler arkadaşlar değerli fikirleriniz için tabikide hiçbir ressam yeşilli tablo çok yaptım hadi biraz pembeli yapayım demez o sanatını içinden geldiği gibi icra eder ama bu tarz objeleri satın alarak biz bulunduğumuz mekanların dokusunda ambiyansında bir değişiklik yaratmak isteriz değilmi.. bende bu tabloyu bütününde beğendim ben soyut tablo severim çünkü ona anlamını siz yüklersiniz bana geçmişten bir şey hatırlatmasından ziyade geleceğimin anılarında arka fonda olması tercihimdir, tabiki tarz, zevk, renk,bakış açısı bunlar çok farklı kişiden kişiye değişir, ama elbetteki bir tabloyu sadece renkleriyle değerlendirmek o sanatı icra eden, emek veren kişiye haksızlık olur buda ayrı mesele.. neyse sonuç olarak ben mekanıma yakışabilecek bir tablo olup olmadığının tereddütünde kalmıştım fikrinizi almak istemiştim ama kararımı verdim sanırım güzel olacak merak eden olursa astıktan sonrada resmini çeker eklerim

renkler..desenler çok boğucu içim karardı valla ...bence başka bak canım ben beğenmedim şahsen kırılma ama

Ceviz barındıran bir takım ve vizon tonlarla alakasız durmaz canım bu tablo.

Ama şahsen ben olsam bu 3 tablodan birini tercih ederdım anlattıgın dekorasyon ile tabı görsel olarak bilsek belkı fıkrımız değişebilir, canılandırdıgım kadarıyla :)

4 lü bir tablomu bana mı öyle geldi. tabloda en önemli ayrıntıyı atlamışsın canım. duvar ne renk. eğer duvarda açık tonlarda ise güzel gider ama petrol mavisi kırlent yerine kırmızı tercih et derim. kırlentler eğer odada uyumu yakalayacak aynı renkte başka bir obje yoksa çok sırıtır.

Kararinizi vermissiniz. Sonucta sizin eviniz ve sizin karariniz. Boyle bir konuda yardim almak cok dogru gelmiyor bana.

Ben de bir yorum yapayim yine de. Resimde ters bir enerji var. Emek verene saygi duyuyoruz ancak cok kaba ve bogucu geldi bana.

İste bakin boyle oluyor. Siz begendiyseniz sorun yok.

Sağdaki Van Gogh - Blossoming almond tree
Sitede,çeşitli boyları ve 3 parçalısı da var.

Soldaki de yeni evli bir çifte çok uygun gibi geldi bana...

Petrol mavisine uygun olarak bir çırpıda bunları buldum.
Bence acele etme,mutlaka hem uyan,hem güzel bir tablo bulursun.

Son düzenleme:

sagdaki van gogh tablosu benim oturma odama cok yakisir aslinda,cok begendim gercekten ama kou sahibi arkadasin odasina uymayabilir anlattiklarina bakilarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…