bu tabaklar herkesin çeyizinde olsunnnnnn

eddamertt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
88
1
16
İstanbul
$image.webp

kızlarrrrr ben kahvaltı takımı sevmiyorum. öyle çay fincanları falan bence bir sürü kalabalık. bende internette bayağıdır görüyordum bu tabakları ve aldımmmm. tam 12 tane :) takım yaptım. hem günlük kullanıcam hem misafir için. hepsi üst üste konuluyor. yani yerde tutmuyor. çeyizimde gören herkes bayıldı. sizde görün istedim :)

çok güzelmiş gerçekten ağır misafire (anne, baba v.s) belki çıkartılmaz ama diğer tüm misafirlere olur bence :34:

Canım çok kullanışlı ve çok güzel görünüyor. Nereden aldın bu tabakları öğrenebilir miyim?

canım bütün internetten satış yapan bütün sitelerde satılıyor. mesela şu an markafonide var. bende ordan almıştım. hatta ben tanesini 15 tl ye aldım şimdi iki tanesini 24 küsür tl ye satıyorlar. kaçırma derim ;)

çok güzelmiş gerçekten ağır misafire (anne, baba v.s) belki çıkartılmaz ama diğer tüm misafirlere olur bence :34:

kesinlikle katılıyorummmm hele kayınvalideye hiç olmaz ;)
onlarada ver yemek takımının büyük tabaklarında olsun bitsin :)
benim gibi evlilik hazırlığında olan hangi arkadaşım varsa gösterdim resmen kahvaltı takımı aldıklarına pişman oldular. o ne öyle porselen yumurtladık falan. misafirliğe İngiltere kraliçesi mi geliyor :)

Çok beğendim..Nerden aldınız bu tabakları?

Melekxx kullanıcısından alıntı
Canım çok kullanışlı ve çok güzel görünüyor. Nereden aldın bu tabakları öğrenebilir miyim?

canım bütün internetten satış yapan bütün sitelerde satılıyor. mesela şu an markafonide var. bende ordan almıştım. hatta ben tanesini 15 tl ye aldım şimdi iki tanesini 24 küsür tl ye satıyorlar. kaçırma derim ;)

bu arada tabakları daha almadan ararken sürekli porselen mağazaları geziyordum ki bir yerde tabağın tanesinin 72 tl olduğunu görüp dudağım uçukladı. o yüzden kızlar eğer alacak olursanız internetten almanızı tavsiye ederim.

Buda biraz otel işi olmuş :) Tamam ingiltere kraliçesi kahvaltıya gelmiyor da pansiyonada gelmiyorlar heralde :)

kesinlikle katılıyorummmm hele kayınvalideye hiç olmaz ;)
onlarada ver yemek takımının büyük tabaklarında olsun bitsin :)
benim gibi evlilik hazırlığında olan hangi arkadaşım varsa gösterdim resmen kahvaltı takımı aldıklarına pişman oldular. o ne öyle porselen yumurtladık falan. misafirliğe İngiltere kraliçesi mi geliyor :)

benim için en önemli öğün kahvaltı olduğu için ben hem eşimle kahvaltı yapmak için 2 kişilik bir takım, misafir için başka bir takım aldım
benim şahsi düşüncem ama ben bu tarz şeyleri özenerek yapmayı daha çok seviyorum
özenmenin başında da sunum geliyor doğal olarak

benim için en önemli öğün kahvaltı olduğu için ben hem eşimle kahvaltı yapmak için 2 kişilik bir takım, misafir için başka bir takım aldım
benim şahsi düşüncem ama ben bu tarz şeyleri özenerek yapmayı daha çok seviyorum
özenmenin başında da sunum geliyor doğal olarak

bende özenmeyi çok severim. hele ki sofra konusunda. ama kahvaltıyı takım olarak sevmiyorum ben. herkesin kendi zevki sonuçta :) sizde aldıklarınızı iyi günlerde kullanın bende :)

huzurla kullan canmda bana pek kullanışlı gelmedi 3 tane zeytin zor sığmış tekrar zeytin koyman için ortaya gene tabakta zeytin koyman lazm ki tabagına alasın tabagında bişey kaldımı reçel bal vb buzdolabına koymak sıkıntı ekstradan gene çay fincanı alman lazm misafir içinde ufak yerlere ne konur ki elde tutmasıda zor gibi büyüklüğü açısından 12 taneye 15 liradan 180 lira parada çok bence 24 parça kahv. takımını 60 liraya falan aldım gürallardan

huzurla kullan canmda bana pek kullanışlı gelmedi 3 tane zeytin zor sığmış tekrar zeytin koyman için ortaya gene tabakta zeytin koyman lazm ki tabagına alasın tabagında bişey kaldımı reçel bal vb buzdolabına koymak sıkıntı ekstradan gene çay fincanı alman lazm misafir içinde ufak yerlere ne konur ki elde tutmasıda zor gibi büyüklüğü açısından 12 taneye 15 liradan 180 lira parada çok bence 24 parça kahv. takımını 60 liraya falan aldım gürallardan

ben çok beğenerek aldım. bu yüzdende tabaklarımdan çok memnunum :) teşekkürler

umarim severek ve gule gule kullanirsin.
Fakat bende tecrubelerime istinaden dusuncemi paylasmadan edemeyecegim, bana da pek kullanisli gelmedi.
Benim esim ve esimin aile tarafi `yemek icin yasayan`lardan. O yuzden boyle bir tabakla cevremde sunum yapacak olsam `ne cimri, 2-3 zeytinin peynirin hesabini yapmis` gibi bir izlenim yaratabilirim :9:
Ama dedigim gibi, benim icin kullanissiz, umarim sen severek kullanirsin... :34:

canım bence tabaklar müthiş ben de internettten alışverişin çılgını olaraktan her seferinde alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor sen bakma canım kimsenin söylediğine tamamen kişisel tercih zevk beğeni işi. Sizin işinizi görecekse çok da şirin olabilir. Benim de şahsen işimi görür ben o tabaktakilerle çok rahat doya da kalkarım fakat benim aşkitocummm 40000 sefer o tabağı yenileteceği için bana ( kendisi azıcık iştahlı (!) ) oyüzden vazgeçtim . Ama olsun bulunsun 2 tane diye alabilirim bazen tek başına kahvaltı yapmak zorunda kalıyorsun tv karşısında yapacaksın doldurur tabağını atar tepsine alır kupana çayını geçersin tv karşısına çok da güzel işi görür sen bakma sizin işinizi görecekse çok da nefis tabaklar :16:

umarim severek ve gule gule kullanirsin.
Fakat bende tecrubelerime istinaden dusuncemi paylasmadan edemeyecegim, bana da pek kullanisli gelmedi.
Benim esim ve esimin aile tarafi `yemek icin yasayan`lardan. O yuzden boyle bir tabakla cevremde sunum yapacak olsam `ne cimri, 2-3 zeytinin peynirin hesabini yapmis` gibi bir izlenim yaratabilirim :9:
Ama dedigim gibi, benim icin kullanissiz, umarim sen severek kullanirsin... :34:

amaaaa şeyyyyyy zaten bende tabakları doldurup insanlara servis yapmicam ki. gene peynir zeytin sofrada olcak. ben sadece herkesin aynı şeyin içinden yemesinden hoşlanmıyorum. yesinler gene alsınlar tabaklarına kaçıran mı var canım :)) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Back
X